Love Island kommentator
Känner du igen rösten? Det är inte så konstigt. - Foto: TV4

Julia Franzéns video råkade avslöja: Kända profilen har berättarrösten i Love Island Sverige

Han är klämkäck, rak på sak och drar skämt som ibland är lite över gränsen. Ja, vi pratar så klart om mannen bakom berättarrösten i Love Island Sverige.


Love Island Sverige är i full rullning och i år har serien verkligen engagerat tittarna. I år är det en salig blandning mellan deltagare med helt vanliga jobb samt influencers och gamla tv-profiler.

När Nicci Hernestig, 23, kom in i huset var det många irriterade fans i kommentarsfältet på Instagram. Detta då hon är känd sedan tidigare, Liknande kommentarer dykte upp för TikTok-tvillingarna Manuel och Michel då de är stora på sociala medier. Dessutom påpekades deras ålder då de bara var 18 år när de klev in i huset. 

Kända komikern är mannen bakom berättarrösten 

En person som har en väldigt central roll i år är mannen bakom berättarrösten. Men det tittarna inte vet är att det är en person som väldigt många vet vem det är, nämligen Gustav Karlsson som arbetar som sportkommentator på Viaplay. 

Han är även känd sedan förut då han spelat in en lång rad virala sketcher. 

Det hela avslöjades när Julia Franzén filmade under en kväll efter inspelning och sa "Oj ja där är berättarrösten. Det kanske ni inte visste?". 

Gustav "Gurra" Karlsson. Bildkälla: gurra/Youtube

Är du nyfiken på att se några av hans tidigare sketcher?

Det kan du göra här: 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!