Carolina Gynning
Carolina Gynning rör upp känslor på Instagram. - Foto: carolinagynning/Instagram/Stella Pictures

Vad gjorde Carolina Gynning framför spegeln som gjorde att det blev kaos bland följarna?

Carolina Gynning är inte känd för att vara någon blyg viol. Men det hon publicerade på Instagram denna gång var tydligen lite för mycket för vissa följare...


Den framgångsrika, oblyga och högljudda medieprofilen Carolina Gynning, 44, är sannerligen en kvinna med många strängar på sin lyra. Hon är en framgångsrik konstnär, driver en populär podcast och är inte minst en riktig favorit på sociala medier.

På Instagram blandar Carolina vilt mellan att visa upp saker från sitt arbete till att lägga upp en del oblyga bilder på sig själv och pojkvännen Viktor Philipson.

Nyligen var hon på QX-galan för att dela ut pris och visade då stolt upp sin outfit och styling som hon var mer än nöjd med. I kommentarsfältet slog hyllningarna ned som spön i backen. 

De hyllande kommentarerna. Bildkälla: carolinagnning/Instagram

Men några dagar senare publicerade Gynning en video som skulle få följarna att delas upp i två läger. 

Carolina Gynnings följare: "Onlyfans?"

I videon står Carolina framför en spegeln och gör poserar med olika rörelser. Detta uppskattades av vissa följare, medan andra inte förstod vad syftet med videon var. 


Vissa följare jämförde det hela med OnlyFans. Bildkälla: carolinagynning/Instagram

Gynning själv har valt att bara svara på positiva kommentarer och att undvika de negativa – vilket vi tycker är helt rätt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!