Nu står äntligen Irma Lehtosalos hus färdigt. Husbygget har tittarna kunnat se i det populära tv-programmet "Marko & Irma"
Nu står äntligen Irma Lehtosalos hus färdigt. Husbygget har tittarna kunnat se i det populära tv-programmet "Marko & Irma" - Foto: Pressbild TV4 Gabriel Liljevall/TV4 & Henrik Montgomery/TT

En överlycklig Irma visar upp nya huset: "Jag har aldrig..."

Publicerades: 17 Feb, 11:41, Uppdaterades: 20 Feb, 14:13

I gårdagens säsongsavslutning av succéprogrammet "Marko & Irma" får Irma och tittarna äntligen se det färdiga resultatet efter att sonen Markoolio betalat för att bygga ett helt nytt hus åt sin mamma. Och visst blev det fint.


Den senaste månaden har vi kunnat följa mor och son i tv-programmet "Marko & Irma" på TV4. 

Under tiden i tv-rutan har Markoolio och mamma Irma vuxit ut till en riktigt tittarfavorit med sin härliga personlighet.

Nyheter24 har tidigare skrivit om prislappen som Markoolio fått betala för mammans nya hus. 

Så ser Irmas nya hus ut 

Under gårdagens säsongsavslutning var det dags för Irma att flytta in i det hus hennes son låtit bygga åt henne, efter att det förra drabbats av fuktskador. 

När tittarna får följa med Irma in i det nya huset för första gången går det inte att ta miste på hennes känslor kring sitt nya hem.

– Åh så fint. Jag har aldrig haft så fint, säger hon.

Vi får sedan följa med henne från rum till rum när hon går den allra första husesynen. Och visst blev det fint.

Köket i Irmas nya hus går inte av för hackor. Foto: TV4

– Nu har jag bott här i några dagar och sovit här. Jag tycker det är kanonfint.

Hon fortsätter med att förtydliga hur nöjd hon är över resultatet. 

– Jag är så satans stolt över det här huset

Det var en rörd Irma som visade upp sitt nya hem. Vardagsrum, kök och "myshörna" delar ett stort gemensamt utrymme. Foto: TV4
Irma visar stolt upp sitt nya sovrum med en fondtapet föreställande marmor. Foto: TV4

Marko & Irma har blivit en tittarsuccé

Markoolio och mamma Irma har blivit en stor tittarsuccé hemma i stugorna och är ett av de mest tittade programmen, enligt MMS tittarmätningar

Irma Lehtosalo har blivit superpopulär för sina roliga kommentarer och fina relation till sonen och har för många av tittarna blivit en riktig husgud.

I skrivande stund har hennes instagramkonto över 180 000 följare och kommentarerna är endera hyllning, endera kärlek.

/
/
TV
/
TV4
Relaterat
Irma Lehtosalos succé på Instagram – så många följare har hon fått
Irma Lehtosalo, 67, har sannerligen lyckats vinna tittarnas hjärta i TV4:s "Marko & Irma" och populariteten blir minst sagt tydlig om man kikar på antalet följare hon fått – på bara några veckor.
Markoolios chock efter reaktionerna på mamma Irmas bild: "Rökt svamp?"
Irma Lehtosalo, 67, har blivit en storfavorit hemma i tv-sofforna sedan hon dök upp i TV4:s "Marko & Irma" tillsammans med sonen Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48. Faktum är att tittarna blivit så pass förtjusta i mamma Lehtosalo att artisten börjar undra hur det egentligen står till hemma i stugorna...
Svindlande prislappen på Markoolio och Irmas nya hus – så mycket är bostaden värd
Markoolio och mamma Irmas husbygge närmar sig slutet. Efter hårt slit och många skratt senare efter att ha rivit det gamla huset har ett större byggts upp åt Irma Lehtosalo.
Senaste nytt

Legendariska Iron Maiden intog Sweden Rock

igår 22:24

Carolina Gynning visar upp sin stora tatuering på ryggen

igår 15:52
Att Carolina Gynning har en rad gaddar är någonting de flesta vet om. Men tatueringen hon har på ryggen är det inte många som sett.

Juilliard sparkar tidigare chef

igår 15:20
Juilliard School i New York, en av världens mest kända musikhögskolor, har sparkat en tidigare chef efter anklagelser om sexuella trakasserier. Mannen hade under 25 år en ledade position på skolan.

Därför känner du igen lyxvillan i Netflix-serien "Barracuda Queens"

igår 14:19
Barracuda Queens, som baseras på verkliga händelser, gör succé på Netflix. Tycker du kanske att karaktären Amina Khalils hus ser bekant ut? Det finns en förklaring till det.

Norska Melodifestivalen bjuder in släppta låtar

igår 13:58
Inför Melodifestivalen 2024 inför Norge en stor regeländring: Alla norska låtar utgivna efter 1 september i höst får tävla. Det betyder att även musik som redan har nått publiken kan vara med.

Domstol: Krim-guld ska skickas till Kiev

igår 13:30
Högsta domstolen i Nederländerna har beslutat att en ovärderlig guldskatt från Krimhalvön ska lämnas till Ukraina. Precis innan Ryssland annekterade Krimhalvön 2014 lånades guldskatten, "Det skytiska guldet", ut till Allard Pierson Museum i Amsterdam. Såväl Ukraina som fyra olika museer på det ockuperade Krim har sedan gjort anspråk på skatten under en diskussion som pågått under tio år. Men skatten ska till Kiev och till den ukrainska staten – inte till Krim, enligt beslut i Högsta domstolen i Nederländerna.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.