Sofia Dalén och hennes partner
Sofia Dalén och hennes nya partner - Foto: Stella Pictures/Peter Grannby och Sofia Daléns Instagram

Sofia Dalén visar upp nya flickvännen: "Förvånande"

Sofia Dalén publicerade under förra veckan den första bilden på henne och sin nya partner. I hennes podd berättar hon mer om relationen.


Förra veckan flög kärleken runt på sociala medier bland kändisarna. Bilder lades upp från alla håll och kanter på sin älskade, men någon som överraskade var Sofia Dalén, 32. 

Sofia Dalén är aktuell med Youtubeserien Paradrätten och podden Widerström och Dalén. Förra året var hon även en av den fasta panelen i Bäst i test. Nu i februari kommer hon tillsammans med sin Paradrätten-kompanjon Kalle Möller, 39, leverera Paradrätten Live på Rival i Stockholm.

Sofia Dalén tillsammans med andra halvan av Paradrätten Kalle Möller. Bildkälla: Morgan Norman

Sofia Daléns nya partner

Sofia berättar i sin podd tillsammans med Mixmegapols-radiopratare Karolina Widerström, om sin kärlek Linn Muhr. Sofia publicerade nämligen för första gången någonsin en bild på henne och sin kärlek, Linn. Hon berättar att de har varit ett par ett tag men inte lagt ut något på sina sociala medier. 

– Det kändes lite läskigt med spännande och härligt på något sätt, säger hon i podden Widerström och Dalén.

Sofia fortsätter berätta i podden om kärleken hon har fått av sina följare på Instagram efter inlägget publicerades men att hon förstår att det kan ha varit chockerande. Hon har bara dejtat killar tidigare så hon är själv lite förvånad över relationen.

– Lite förvånande att det här hände men samtidigt jättekul. Det känns fantastiskt. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!