Kalle Möller tävlar i På Spåret 2023/2024 med Sofia Dalén.
Kalle Möller tävlar i På Spåret 2023/2024 med Sofia Dalén. - Foto: Stella Pictures och Bo Håkansson/SVT

Anna Books ord till På Spåret-aktuelle Kalle Möller: "Du är så..."

Kalle Möller utgör den ena hälften av Youtube-succén "Paradrätten". Men hur mycket vet du egentligen om medieprofilen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som googlas om Möller.


Kalle Möller ålder – hur gammal är han?

Kalle Möller, vars fullständiga namn är Karl Mikael Möller, föddes den 14 oktober 1983, vilket innebär att han fyller 41 år under hösten 2024.

Vad jobbar Kalle Möller med?

Kalle Möller, som är utbildad vid bland annat Stockholms dramatiska högskola, är tv-producent, Youtube-profil och illustratör. 

Har Kalle Möller jobbat med Melodifestivalen?

Inom tv-branschen har Kalle Möller, enligt IMDb, jobbat med produktioner såsom "Melodifestivalen", "Svenska Powerkvinnor" och "Stjärnorna på slottet".

På Spåret 2023/2024: Husband och artister i årets säsong

Är Kalle Möller med i Paradrätten med Sofia Dalén?

Tillsammans med komikern Sofia Dalén driver Kalle Möller Youtube-kanalen "Paradrätten" där de, i varje avsnitt, bjuder in olika välkända gäster som intervjuas medan de lagar och bjuder på sin paradrätt.

Under 2023 gjorde duon showen "Paradrätten Live" på Rival i Stockholm.

– Ingen kväll var den andra lik och vi visste aldrig vad som kunde hända, sa Möller om showen till Kahlo

I serien har bland andra Kristian Luuk, Pär Lernström och Anna Toledano Book medverkat och faktum är att den senare sjungit in låten "Det finns en morgondag" på nytt tillsammans med Möller.

"ÄLSKAR att göra detta med dig!!!!! Finaste Kalle på jorden, du är så fin, så varm, så äkta, så innerlig, så kärleksfull, så vacker, så modig, så begåvad, så rolig. Ja allt!!!! Du VET redan hur mycket jag uppskattar dig", har Toledano Book skrivit till Möller på Instagram.

Har Kalle Möller pojkvän?

Många är nyfikna på om Kalle Möller har någon pojkvän, men det är faktiskt oklart huruvida han har partner i dagsläget.

Har Kalle Möller barn?

Kalle Möller har inte barn. 

Var bor Kalle Möller?

Den som sett ett avsnitt hos "Paradrätten" vet mycket väl var Kalle Möller bor, för det är nämligen i hans kök som Youtube-serien spelas in och i varje avsnitt nämns det att det rör sig om en lägenhet, byggd 1650, i Gamla stan i Stockholm.

Är Marcus Berggren och Cecilia Berggren släkt? Här är svaret!

Är Kalle Möller med i På Spåret 2023/2024 med Sofia Dalén?

Tillsammans med parhästen Sofia Dalén tävlar Kalle Möller i På Spåret 2023/2024. Andra som tävlar i årets säsong av SVT-programmet är bland andra Gry ForssellJonas RhodinerMarcus Berggren, Cecilia Berggren, Peter ApelgrenHector ApelgrenNiklas KällnerLena NordlundChristopher Garplind och Marie Agerhäll.

"Vart är vi på väg? Rimligare fråga: vad fan är det som pågår???? Oavsett, tack kära @sofiadalen för att jag får uppleva så mycket roligt med dig", skrev Möller på Instagram när det stod klart att han skulle medverka i frågesportprogrammet.

På Spåret 2023-2024: Deltagare, grupper och datum för finalen

Har Kalle Möller Instagram?

På Instagram heter Kalle Möller @kalmol.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!