Christoffer Hammarlöf
Christoffer Hammarlöf är en av deltagarna i Farmen 2023. - Foto: TV4

Farmen-Christoffer, det här trodde jag inte om dig

"När man följer ett realityprogram dagligen i flera månader så fäster man sig snabbt vid vissa – medan andra direkt får ens onda öga", skriver Nyheter24:s Gabriella Bark om Farmen 2023.


Farmen 2023 har verkligen varit en hand full. 

Säsongen har kantats av otrohetsdraman, det har bråkats, skrikits, gråtits, skrattats och tävlats så pass intensivt att produktion fått kliva in med sjukvårdare. 

När man följer ett realityprogram dagligen i flera månader så fäster man sig snabbt vid vissa – medan andra direkt får ens onda öga. 

När Christoffer Hammarlöf klev in så var de flestas första intryck av honom att han pratade och lät väldigt mycket. Allt han skulle berätta om kändes som ett stort högljutt projekt och andra deltagare skämtade om att det alltid lät från hans håll. Klaga på bristande arbetsmoral gjorde han också vilket fick det att svida ännu mer i öronen.

Någon som gick väldigt hårt åt Christoffer var Andreas Gauffin som senare skulle komma att lämna programmet efter att ha hamnat i ett ganska snårigt otrohetsdrama. Någonting som än idag känns väldigt.... skumt. Innan Gauffin lämnade sa han i stora slängar att han skulle nacka Christoffer. 

Och ja, det finns en överhängande risk att många tittare där och då misstänkte att det säkerligen var den gapige Christoffer som låg bakom vad det nu var som orsakat bråk på gården. 

Christoffer och Artin gjorde upp i tinget. Bildkälla: tv4

Men oj oj, tji fick vi alla....

Det som blommat ut avsnitt efter avsnitt är en otroligt fin, omtänksam och skön kille. Han är ju hur härlig som helst?

Det är stake i det där värmländska stålet och han har visat sig hålla vad han lovar, vara bäst på fest (kräftskivan) och en kille som mår dåligt av att se andra må dåligt. 

Att han och Artin bestämde sig för att göra upp i säcken och att inte använda några amuletter kommer alltid att ge mig gåshud. Det var så ärligt, fint och rått på samma gång. Till skillnad från vår kära Vickevire som spelat fulare än Marcelo Peña i Paradise Hotel.

Även på Torpet kommer Christoffer att visa färger som absolut sätter avtryck i Farmens historieböcker. 

Nej du Christoffer, jag hoppas verkligen att du förstår att du lyckats vända oss tittare som i början var skeptiska och jag ber om ursäkt för mitt trytande omdöme. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!