Babben Larsson har fått en hel del kommentarer på Instagram sedan nyheten om "Bäst i test"-flytten.
Babben Larsson har fått en hel del kommentarer på Instagram sedan nyheten om "Bäst i test"-flytten. - Foto: Oliver Martin Henriquez/Baluba/SVT och Janerik Henriksson/TT

Babben Larsson svarar på hårda kängan – efter tittarnas besvikelse

Att "Bäst i test" kommer att sändas i TV4 under kommande säsonger har väckt en hel del känslor och på Instagram har Babben Larsson fått sig en känga. Men programledaren var inte sen med att svara på kritiken.


Det var i slutet av mars som det stod klart att kommande säsonger av "Bäst i test", som i sju säsonger visats i SVT, kommer att sändas i TV4. Läs mer om varför "Bäst i test" byter kanal här.

Nyheten gav upphov till starka reaktioner och många tittare vände sig till både SVT, TV4 och programledarduon Babben Larsson och David Sundin för att vädra sina åsikter om flytten.

Babben Larsson svarar på frågan som alla "Bäst i test"-tittare undrar över

Babben Larsson: "Det väger tyngst för mig"

På Babben Larssons Instagram var det en tittare som delade med sig av sina känslor kring programflytten.

"Usch! Hoppas det är värt pengarna. Din trovärdighet är noll och intet. Otroligt besviken", skrev personen i tv-profilens kommentarsfält. 

Men att det skulle vara pengarna som lockade med Babben till TV4 tar hon avstånd från när hon ger ett svar på tal till tittaren ifråga:

"Bäst i Test är ett fantastiskt kul program att jobba med. Det väger tyngst för mig".

Foto: Skärmavbild/Instagram/therealbabben

Nikki Aminis pik efter "Bäst i test"-flytten till TV4

/
SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!