Paradise Hotel 2023
Nu berättar en av deltagarna hur det låg till med alkoholen under Paradise hotel 2023. - Foto: Pluto TV/jowathan/Instagram

Chockerande sanningen om alkoholen i Paradise Hotel 2023

Den nya säsongen av Paradise Hotel 2023 har minst sagt tagit tittarna med storm. Under veckan valde en av deltagarna att berätta lite hemligheter om inspelningen, och vissa saker var föga förvånande....


Paradise Hotel 2023 är i full rullning och på sociala medier har säsongen mött lovord från alla håll och kanter. Tittarna jämför säsongen med den som sändes 2014 och många menar att programmet äntligen innehåller de delar man vill se i Paradise Hotel, det vill säga sex, svartsjuka, kärlek, drama, bråk och mycket humor. 

Bella Andersson är en av årets deltagare. Bildkälla: Pluto TV

En annan viktig parameter som tittarna saknat är den höga alkoholkonsumtionen som äger rum i årets säsong. Programmet Love Island Sverige mötte kritik då deltagarna endast fick dricka ett eller två glas bubbel under en kväll, en regel som alltså inte gäller i Paradise Hotel 2023. 

Det var 2021 som reglerna kring alkohol och sex ändrades i Paradise Hotel. Sex fick du endast ha om du var nykter, gjorde tummen upp till kameran samt gick och berättade för produktionen att du ville ha sexuellt umgänge. 

Därför ändrades reglerna i Paradise Hotel

Under våren 2021 avbröts den 14:e säsongen av PH efter misstankar om sexuella övergrepp. En förundersökning om våldtäkt och sexuellt ofredande inleddes, vilken sedan lades ner i april 2022. 

Även den sista inspelade säsongen stoppades från att sändas (alltså denna), men efter att rättigheterna till programmet köptes upp av ett nytt bolag så hade det premiär 20 mars 2023. 

Heta scener från Paradise Hotel 2023. Bildkälla: Pluto TV

Så säsongen som sänds nu spelades alltså in med de gamla reglerna gällande. 

Deltagaren avslöjar sanningen om alkoholen i Paradise Hotel 2023

Men vad var det då som gällde i Paradise Hotel 2023? Jo, det avslöjar nämligen Jonathan Johansson på sin Instagram där han följs av över 16 000 människor. 

Jonathan klev under veckan in på hotellet som "nättroll" och fann sig snabbt i gruppen. 

På Instagramkontot jowathan höll han en frågestund om programmet där han bland annat svarade på frågan om alkohol och cigaretter. 

"Vi fick dricka hur mycket vi ville". Bildkälla: jowathan/Instagram

Han berättar då att det var många kvällar han inte ens minns hur det var han kom i säng. 

"Finns kvällar då jag inte minns hur jag kommit till sängs. Och när det kommer till klockan så har man ingen aning om vad klockan är någonsin. Man får inte ens prata om klockan där inne", berättar han. 

Och gällande cigaretter och snus fick deltagarna snusa men inte röka. Dock blev Jonathans enda snusdosa snodd en av de första kvällarna. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!