Amanda och Erik klickade snabbt i Robinson
Amanda och Erik klickade snabbt. - Foto: Skärmavbild/TV4/Robinson

Så ser Amanda och Eriks relation ut i dag – telefonsamtalen efter Robinson

Frågan på allas läppar är just nu: Har det kommit kärlek till Robinson-ön? Spekulationerna går nämligen varma kring en potentiell romans mellan Amanda Eliasson och Erik Wahrolén. För Nyheter24 berättar Amanda hur deras relation ser ut i dag…


Robinson 2023 inleddes med ett lite annorlunda upplägg. I årets upplaga av TV4:s långkörare delades lagen ursprungligen upp utifrån ålder – det äldre gardet mot det yngre. 

Tittarnas ilska mot Robinson 2023

Lag Nord, bestående av de äldre deltagarna har tampats med en hel del förluster och stor del skav medlemmarna emellan. Och just hur deltagarna behandlar varandra är något som har fått tittarna att haja till rejält. 

Här kan du läsa om tittarnas ilska mot Robinson 2023.  

Foto: TV4/Robinson

Lag Syd har däremot haft betydligt fler framgångar, men det dröjde inte länge innan allt sattes ur spel. En medlem från vardera lag fick nämligen byta till motståndarsidan. Och Lag Nord fick ett nytillskott i färgstarka Amanda Eliasson, som snabbt blev en uppskattad medlem. 

Här kan du läsa mer om Amandas känslor kring att byta från Lag Syd till Lag Nord i Robinson 2023

Robinson 2023: Romansryktet mellan Amanda och Erik

Framförallt uppskattad verkar Amanda vara av Erik Wahrolén, och bland resterande i lägret spekuleras det vilt kring om det finns en blomstrande romans dem emellan. 

– De två sitter ju ihop. Eller det är nog mer Erik som sitter ihop med Amanda. Men hon är nog inte helt oäven heller. Men han söker sig som en magnet till Amanda, sa lagkamraten Dennis i Robinson. 

Foto: TV4/Robinson

Amanda Eliasson om relationen till Erik Wahrolén efter Robinson 2023: "Stor kärlek"

Kommer det bli någon kärlek för Amanda på Robinson-Ön? Ja, enligt Amanda finns det flera olika definitioner av just kärlek. 

– Vad är kärlek kan man då tänka sig? Det finns ett stort spektrum i vad kärlek är och hur man älskar någon. Jag älskar alla mina vänner så att jag kan säga att jag har hittat en vän för livet som är den mest lojala personen jag någonsin har stött på i Erik och det är få förunnat faktiskt, säger hon till Nyheter24 och tillägger: 

– I dag är han en av mina absolut bästa vänner. Och ja, det finns en stor kärlek mellan oss. Vi båda två pratade i telefon när vi kom tillbaka till Sverige kontinuerligt, och gör det än idag. 

Foto: TV4/Robinson

Så ser Amanda och Eriks relation ut i dag: "Ringer honom" 

Det visar sig alltså att Amanda och Erik har mycket kontakt, trots att det har gått flera månader sedan de lämnade Robinson. 

– Jag ringer till honom om grejer som jag måste få ventilera och fundera över. Han kommer med kloka råd och svar, och han gör samma sak till mig så att vi har liksom en jättefin balans, säger Amanda och fortsätter:  

– Jag säger till Erik hela tiden: “Du är den klokaste personen jag känner”, och han säger: “Men Amanda, du är den klokaste personen jag känner”.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

1 timme sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

1 timme sedan
Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

2 timmar sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.