Gift vid första ögonkastet 2023 är i full gång.
Gift vid första ögonkastet 2023 är i full gång. - Foto: Jenny Kane/AP/TT och Ulrika Malm /SVT

Gift vid första ögonkastet 2023: Vilka par följer varandra på Instagram i dag?

Tittar du på årets upplaga av "Gift vid första ögonkastet" och är nyfiken på hur allt egentligen kommer att sluta? Då kan det vara svårt att låta bli att "lurka" på deltagarnas sociala medier, och just det har Nyheter24 gjort för att ta reda på om paren följer varandra i dag.


Den omåttligt populära realityserien "Gift vid första ögonkastet" är inne på sin nionde säsong och hittills har årets upplaga bjudit på allt från dålig stämning och konflikter till kyssar och pirriga känslor.

Vilka av deltagarna som fortsatt är gifta får tittarna tålmodigt vänta på att få klarhet i. Men det man däremot kan ta reda på är vilka par som följer varandra på Instagram – efter inspelningen av programmet. 

Gift vid första ögonkastet 2023: Det heter deltagarna på Instagram

Gift vid första ögonkastet 2023: Följer Ida och Arvid varandra?

Ett av paren i årets säsong utgörs av Arvid Stark, 34, och Ida Lind, 35. I skrivande stund följer de varandra på Instagram.

Gift vid första ögonkastet-Arvids avslöjande – växte upp i Knutby: "Så sjukt"

Gift vid första ögonkastet 2023: Följer Agust och Caroline varandra?

Agust Helgason, 32, och Caroline Axelsson, 32, bildar också ett par i 2023 års säsong. Men följer de varandra på Instagram? Jajamen, det gör de. 

Så gick det sen för de tidigare Gift vid första-ögonkastet deltagarna

Gift vid första ögonkastet 2023: Följer Alex och Lina varandra?

Även Lina Tomikas, 37, och Alexander Sjöstrand, 40, säger ja till varandra i "Gift vid första ögonkastet" och följer varandra på Instagram även efter att kamerorna stängts av. 

Gift vid första ögonkastet-Lina ryter ifrån: "Jag skäms inte"

Gift vid första ögonkastet 2023: Följer Stina och Fredrik varandra?

Stina Thunberg, 31, och Fredrik Lindberg, 32, gifter sig i SVT-serien och har fortsatt att följa varandra på Instagram sedan dess. 

Det verkar med andra ord som att samtliga par, hur det än slutat för dem, är på så pass god fot att de inte avföljt varandra – något som inte var fallet under "Gift vid första ögonkastet" 2022.

Läs alla våra artiklar om Gift vid första ögonkastet 2023 här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!