Gift vid första ögonkastet 2022
Gift vid första ögonkastet 2022 - Foto: Foto: Skärmavbild/SVT

Paren från Gift vid första ögonkastet – som fortfarande följer varandra på Instagram

Nu har vi fått följa paren i Gift vid första ögonkastet i fem veckor – och hos vissa verkar kärleken växa fram sakta men säkert. Men vilka av dem följer varandra på Instagram, efter att kamerorna släckts ned? Det har Nyheter24 tagit reda på!


I årets säsong av Gift vid första ögonkastet får vi följa fyra par på deras jakt efter kärlek. Det har varit en omtumlande säsong hittills, och för flera av dem har det gått upp och ned. Bland annat fick Axel flytta ur Märthas lägenhet redan första dagen.

Idag sänds det femte avsnittet, och sedan återstår enbart tre. Men mycket kan fortfarande hända. Vilka som fortsätter vara gifta och vilka som väljer att skilja sig i slutet, är alltså inget som ännu går att förutspå.

Något som däremot går att ta reda på är vilka av paren som fortfarande följer varandra på Instagram, efter att kamerorna släckts ned – och det har självklart Nyheter24 kollat upp!

Gift vid första ögonkastet 2022: Följer Bodil och Hans varandra på Instagram?

Bodil och Hans hade en uppförsbacke, då Bodil från början valde att hoppa av experimentet. Men hon ändrade sig sedan, och de gifte sig tillslut. 

Numera följer de inte varandra på Instagram, men vad det säger om deras förhållande efter programmet, är högst oklart. 

Gift vid första ögonkastet 2022: Följer Louise och Jonas L varandra på Instagram?

Det verkar som att quiz-paret Jonas L och Louise hittat varandra snabbt i programmet. Men följer de varandra på Instagram fortfarande, efter att det slutat spelats in? Absolut, det gör de!

Här är alla deltagares Instagram från Gift vid första ögonkastet!

Gift vid första ögonkastet 2022: Följer Axel och Märtha varandra på Instagram?

Under förra avsnittet av Gift vid första ögonkastet, byggde Märtha en kuddmur mellan henne och Axel när de skulle sova. Mer om Axel och Märthas bröllopsnatt kan du läsa här! 

Deras förhållande har inte fått en särskilt bra start kan man säga, och paret följer inte varandra på Instagram – i nuläget.

Foto: Skärmavbild/SVT

Gift vid första ögonkastet 2022: Följer Jonas S och Martin varandra på Instagram?

Jonas S och Martin hade en bröllopsresa där skaldjursmiddagen blev till en syrlig diskussion mellan dem. Om det har gett avtryck i deras kommande relation är svårt att säga. Men för tillfället följer Martin, Jonas på Instagram – medan Jonas inte följer honom tillbaka. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

3 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

idag 13:44
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.