Vem betalar egentligen för bröllopet i Gift vid första ögonkastet?
Vem betalar egentligen för bröllopet i Gift vid första ögonkastet? - Foto: Skärmavbild/SVT/Gift vid första ögonkastet och SVT

Gift vid första ögonkastet 2023: De betalar för bröllopet i SVT-serien

Fyra par har gift sig i årets upplaga av SVT-serien "Gift vid första ögonkastet". Men vem är det egentligen som betalar för själva bröllopet? Nyheter24 frågade produktionen.


Kärlek, konflikter och stel stämning. Ja, årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" bjuder sannerligen på allt och lite till. 

Likt tidigare år inleds säsongen med att åtta främlingar, som parats ihop av programmets experter, säger ja till varandra inför familj och vänner. Men vem är det egentligen som pröjsar för bröllopet ifråga?

Gift vid första ögonkastet 2023: Arvid avslöjar – växte upp i Knutby

Vem står för bröllopsnotan i Gift vid första ögonkastet?

Nyheter24 ställde frågan till produktionen och fick följande svar från Kristin Bleckberg som är projektledare för programmet hos SVT: 

"Primärt är det SVT som betalar för hela produktionen av 'Gift vid första ögonkastet' men det är Baluba, som produktionsbolag och de som producerar programmet åt oss, som ansvarar i detalj för hur produktionen utförs och hur budgeten fördelas – med överseende av oss på SVT."

Läs alla våra artiklar om Gift vid första ögonkastet 2023 här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!