Tom Nilsson återvänder som bonde i Kärlek åt alla.
Tom Nilsson återvänder som bonde i Kärlek åt alla. - Foto: Skärmavbild/TV4

Brevskrivaren återvänder till Bonde söker fru – som bonde: "Superkul"

Bonde söker fru 2023, med det tillhörande TV4 Play-programmet Kärlek åt alla, har premiär i höst. I det senare kommer en av bönderna se bekant ut – han har nämligen varit med i en tidigare säsong.


"Bonde söker fru" har sänts ända sedan 2006 och har kommit att bli en riktig tittarsuccé. Under hösten 2023 kommer ännu en säsong av TV4-programmet.

Här kan du läsa om alla bönder som söker kärleken i Bonde söker fru 2023.

Tom Nilsson: "Känns superkul"

Sedan några år tillbaka kan tittarna, som inte får nog av Bonde söker fru, också följa TV4 Play-satsningen Kärlek åt alla. I år kommer tittarna att se ett välbekant ansikte i detta program.

Tom Nilsson, som var brevskrivare under förra säsongen och som tog sig hela vägen till bonden Elins gård, får nämligen revansch som en av bönderna i Kärlek åt alla – vilket gör honom till den första brevskrivaren att själv söka kärleken i tv någonsin.

Foto: Skärmavbild/TV4

– De hörde av sig och undrade om jag ville vara med, och det känns superkul, säger Tom till TV4 och konstaterar att han bär med sig erfarenheterna från sin Bonde söker fru-medverkan:

– Jag är ju inte i samma sits den här gången, men jag ska ta för mig mer och ta mer plats än vad jag gjorde programmet innan.

Här är Bonde söker fru-skandalerna vi aldrig glömmer

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!