Carina Bergfeldt försvarar Pernilla Wahlgren i kommentarsfältet.
Carina Bergfeldt försvarar Pernilla Wahlgren i kommentarsfältet. - Foto: Stefan Jerrevång/TT och Stella Pictures

Bråk efter Pernillas "Allsång på Skansen"-video – försvaras av Carina Bergfeldt

Pernilla Wahlgren är ny programledare för "Allsång på Skansen" i SVT och inför premiären har hon delat en video som delat tittarna i två läger.


Den 27 juni har "Allsång på Skansen" premiär i SVT och det är ingen mindre än Pernilla Wahlgren som, för första gången, kommer att vara hela Sveriges allsångsledare fram till den 15 augusti.

Inför premiären har artisten och tv-profilen delat med sig av en liten videohälsning via SVT:s officiella Facebook-sida.

– Hej alla människor i vårt avlånga land! Här står jag på Skansen och längtar efter sommarens "Allsång på Skansen", att det ska dra igång och att jag ska få leda det. Jag hoppas att ni kommer och att vi får det jättekul. Sjunga, skratta tillsammans och kanske fälla en tår. Vem vet? Jag längtar. Hoppas ni gör det också. Vi ses!, säger hon i videoklippet.

Reglerna som Pernilla Wahlgren måste följa inför Allsång på Skansen: "Hon är medveten om det"

"Kommer ej se en minut av allsången"

Men bland kommentarerna råder det lite delade meningar kring den nya programledaren.

"Vi dissar detta. Wahlgren-trötta mig. De borde kanske ha en egen kanal så vi slipper klanen Wahlgren/Ingrosso i varje program. Too Much", skriver en person, varpå tre andra svarar:

"I varje program?! Vad har du tittat i för tv-tablå?"

"Tittar just på Elitloppet. Ser ingen från familjen där och inte var dom med i Nyhetsmorgon heller. Du överdriver visst en hel del och är verklighetsfrånvänd."

"Är bara att instämma. Hade inget emot Pernilla tidigare. Men orkar inte med varken henne,eller resten av Wahlgrens. Har blivit alldeles för mycket. Vi lär väl ha flera duktiga och begåvade artister i Sverige. Kan väl inte vara så illa,att Sverige har bara en handfull 'duktiga och begåvade' människor. Tråkigt att inga andra får chansen."

Foto: Skärmavbild/Facebook/SVT

"Kommer inte att se den i sommar", skriver en annan, som direkt får svar på tal:

"Du slipper men tack för onödig information."

Foto: Skärmavbild/Facebook/SVT

"Nej inte det. Kommer ej se en minut av allsången. Blir hitta på annat o det kommer bli bra. Allsången R. I. P.", skriver en person som då får svar från en annan:

"Oj tack återigen vilken tur du berättar detta. Tack och lov finns det trevliga och glada och snälla människor på nätet. Allt du inte är."

Foto: Skärmavbild/Facebook/SVT

Carina Bergfeldt: "Pernilla kommer vara glimrande"

Många går till Pernilla Wahlgrens försvar och en av dem är SVT-programledaren Carina Bergfeldt.

"Pernilla kommer att vara glimrande! Jag tycker det finns nog med negativitet i världen utan att man ska vara elak i kommentarsfält. Hon är en fantastisk sångerska och underhållare och jag tror att det kommer bli en fantastisk stämning på Skansen. I år också. Jag ser fram emot att skråla med", skriver hon och får medhåll från flera andra.

Foto: Skärmavbild/Facebook/SVT

Läs alla våra artiklar om Allsång på Skansen här.

/
Relaterat
Senaste nytt

Vanliga misstagen deltagarna begår i Draknästet

Succéregissören vill tillbaka till verkligheten

För sju år gjorde han stor succé med Star wars-filmen "Rogue one". Sedan dess har det varit tyst kring Gareth Edwards. Det finns ett talesätt som säger "gör det större eller ta det lugnt". Jag valde att ta det lugnt, säger han.

Ken Loach prisas på Stockholms filmfestival

Den brittiske regissören Ken Loach får Stockholm filmfestivals särskilda hederspris för sitt livsverk inom filmen, Stockholm Lifetime Achievement Award.

Caia:s julkalender har ett värde av 8000 kronor – det här innehåller den

Caia Cosmetics har släppt sin efterlängtade adventskalender. Julkalendern sägs innehålla produkter för omkring 8000 kronor – men vad innehåller den?

Postkodmiljonären pudlar efter frågemissen: "Oj oj"

2 timmar sedan
När Postkodmiljonären-produktionen ställde en fråga i sociala medier blev det lite fel – och tittarna var inte sena med att reagera.

Carina Bergfeldts hårda ord mot Tina Nordström: "Ursäkta men..."

2 timmar sedan
Hela Sverige bakar 2023 drar snart igång och överallt har reklamen börjat dyka upp. Någon som snabbt hade synpunkter om den – det var Carina Bergfeldt.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.