Theo Wahlgren
Theo Wahlgren har nu börjat jobba. - Foto: Stella Pictures, Discovery+.

Nu har Theo Wahlgren börjat jobba: "Behövde tjäna lite extra pengar"

Theo Wahlgren har börjat på sitt första jobb – och nu avslöjar mamma Pernilla Wahlgren stolt vad det är sonen gör om dagarna.


Pernilla Wahlgren, 55, är mamma till Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso som hon har tillsammans med sin ex-make Emilio Ingrosso. Pernilla och Emilio gifte sig 1993, och gick skilda vägar år 2002.

Samma år träffade Pernilla dataexperten Joachim Lennholm på en kändisfest på Doktor Albans krog Stacy i Stockholm. Det var tidningen Café som låg bakom partyt, som arrangerades för att fira att Pernilla hade utnämnts av tidningen till Sveriges sexigaste kvinna. Det slog gnistor om Pernilla och Joachim som snabbt blev ett par.

Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm på Café Opera år 2005. Han jobbade då som dataexpert hos polisen. Bildkälla: Mats Andersson/TT Bild

År 2007 föddes parets son Theodor "Theo" Wahlgren, men ett år senare valde Pernilla och Joachim att gå skilda vägar.

Pernilla och Bianca på event i Sturegallerian år 2008. I vagnen ligger Theo, då 1. Bildkälla: Stella Pictures.

Idag har Theo Wahlgren hunnit fylla 16 år, och han syns då och då i realityprogrammet Wahlgrens värld. Pernilla och hennes sambo Christian Bauer har nyligen flyttat in i sitt drömhus på Lidingö, och där bor givetvis också Theo växelvis.

Pernilla och Theo Wahlgren på biopremiär år 2014. Bildkälla: Stella Pictures.

Nu har Theo Wahlgren börjat jobba

Från utsidan kanske det kan se ut som att Theo Wahlgren kanske skulle vara bortskämd. När han fyllde 15 så fick han en oerhört exklusiv mopedbil i födelsedagspresent, och när han fyller 18 så har hans storasyster Bianca Ingrosso lovat att han ska få hennes gamla våning på Östermalm.

"Min dröm är att kunna ge den till Theo när han fyller 18. Så har jag honom nära och kan vara en jobbig storasyster som alltid är ett stenkast bort haha", skrev Bianca på Instagram.

Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Theo Wahlgren på Let's Dance år 2014. Bildkälla: Stella Pictures.

Men lyxen till trots så tycks inte Theo Wahlgren vara rädd för att ta i med hårdhandskarna om det skulle behövas. Nu har han nämligen börjat jobba – något som Sofia Wistam avslöjar i podden Wahlgren & Wistam som hon har med Pernilla Wahlgren.

– Det är så gulligt att din son Theo har börjat sommarjobba, utbrister Sofia Wistam i podden.

– Ja!  Theo, jag älskar det här! Han behövde tjäna lite extra pengar. Det är dyrt att vara tonåring idag, berättar Pernilla stolt i podden.

Benjamin, Theo, Pernilla, Bianca och Oliver. Bildkälla: Stella Pictures.

– Så idag börjar han sommarjobba på Olli, Olivers restaurang. Så gulligt. Det blir hans första sommarjobb, säger Pernilla i podden.

Oliver Ingrosso chockar med sin nya macka: "Tänkt på det i flera år"

Oliver Ingrossos restaurang Olli i Stockholms innerstad har blivit hyllad av både kritiker och gäster, och restaurangen syns ofta i familjen Ingrosso-Wahlgrens sociala medier.

Kul för Theo!

Här kan du läsa mer om Pernilla Wahlgren – karriären, kärlekslivet och familjen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.