Putte Nelsson lämnar uppdraget som vinstutdelare.
Putte Nelsson lämnar uppdraget som vinstutdelare. - Foto: Claudio Bresciani/TT och Pressbild/Postkodlotteriet

Postkodlotteriets avsked till folkkära vinstutdelaren: "Kommer sakna dig"

Putte Nelsson slutar som vinstutdelare i TV4:s "Postkodmiljonären" och nu tackar Postkodlotteriet för hans flera år långa medverkan.
"Tack för att du har delat med dig av din smittsamma glädje", skriver man på Instagram.


"Postkodmiljonären" såg dagens ljus år 2005 och har ända sedan start letts av Rickard Sjöberg. I programmet tävlar deltagare om en miljon kronor i en frågesport på temat allmänbildning. 

TV4-långköraren är knuten till Postkodlotteriet och varje avsnitt innehåller därför inslag där vinster delas ut till glada vinnare ute i landet.

Därför är Rickard Sjöberg nykterist: "Börjar hända grejer"

Putte Nelsson: "Nu är det alltså slut"

I början av sommaren det stod klart att Putte Nelsson, en av vinstutdelarna i programmet, lämnar TV4. 

"Jag är stolt över att ha fått representera Postkodlotteriet i över 11 år men nu är det alltså slut. Jag har valt att inte förlänga mitt avtal då jag behöver lägga tid och fokus på mina körer, körresor, företagsjobb och andra uppdrag som ligger framför", skrev tv-profilen i ett inlägg på Instagram då. 

Därför lämnar Postkodlotteriet-profilen TV4: "Inte ett enkelt beslut"

Postkodlotteriet: "Tack för allt"

Inför höstsäsongen tackar nu Postkodlotteriet av Putte Nelsson. 

"Hela Postkodfamiljen vill passa på att tacka bästa @puttenelsson som nu har inlett ytterligare ett spännande kapitel i sitt liv och gett sig av på nya äventyr! Tack för att du har delat med dig av din smittsamma glädje, engagemang och talang! Samtidigt som vi kommer sakna dig enormt, är vi också otroligt förväntansfulla på att se vad du hittar på härnäst! Tack för allt och lycka till", skriver man i ett Instagram-inlägg. 

I kommentarsfältet tackar Putte för de fina orden.

"Men tack snälla!! Det var dags för mig att segla vidare men jag kommer att sakna er sååå mycket inklusive alla härliga vinnare som jag inte får träffa längre. Tack och vi ses igen nånstans", skriver han.

Foto: Skärmavbild/Instagram/postkodlotteriet

Läs fler artiklar relaterade till TV4 här.

TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!