Nicci Hernestig
Nicci och Andreas har gjort slut. - Foto: Instagram

Detaljen i Andreas Deaks senaste bild på Nicci Hernestig har fått följarna att reagera

Det var tidigare i veckan som Love Island-paret Nicci Hernestig och Andreas Deak, gick ut med att de gjort slut. Nicci, som är gravid, spelade in en kort video på sin Instagram.


Det var i Love Island 2023 som Nicci Hernestig 23, och Andreas Deak, 26 fann kärleken i varandra. Snabbt slog det gnistor om paret som resten av säsongen bara hade ögon för varandra, trots att nya deltagare kom in. 

Väl hemma fortsatte kärlekssagan och för inte så länge sedan gick Nicci ut med att hon är gravid och att det ligger en liten tjej i magen. 

Men sedan droppade paret en bomb: De har nämligen gjort slut. 

“Ibland så händer saker i livet som kanske inte alltid är som man själv hade tänkt sig, både på gott och ont", skrev Nicci på sin Instagram. 

Hon fortsätter:

"Vissa saker kan kännas som en bottenlös tomhet och sorg nu men med förhoppning att när man tittar tillbaka på denna tid bara ser det fantastiska och otroliga i att vi har skapat ett litet mirakel. Så oavsett allt så anser jag att min lilla flicka i magen är det absolut bästa som har hänt mig någonsin och jag längtar så mycket efter henne. Med dessa ord så vill jag säga att jag och Andreas inte är tillsammans längre", skrev Nicci. 

Det var i Love Island 2023 som Nicci Hernestig 23, och Andreas Deak, 26 fann kärleken i varandra. Bildkälla: niccihernestig/Instagram

Följarna reagerar på bilden

Även Andreas publicerade en bild där han skrev ut om uppbrottet. Som väntat var det många följare som var stöttande. 

Men mellan de kärleksfulla kommentarerna dök även några mer skeptiska upp. Detta på grund av bilden han la upp för en vecka sedan. Bilden är ifrån ett event som var i centrala Stockholm. 

"Mitt första event i Stockholm med min kärlek", skrev han då.

Vissa anser nu att det är lite konstigt av Andreas att från den ena veckan till den andra skriva att Nicci är hans kärlek till att det är slut. 



Under tisdagen publicerade Nicci Hernestig en video på sin Instagramstory där hon tackar sina följare för det starka stödet hon fått under de senaste dygnen. 

I Niccis kommentarsfält syns bland annat fina kommentarer från många i kändiseliten. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!