Bonde söker fru avhopp
Nu svarar TV4. - Foto: TT/Nyhetsbyrån

TV4 klipper bort hel dejtingsommar i Bonde söker fru: "Av hänsyn till de som berörs"

En av bönderna i Bonde söker fru kommer att få hela sin dejtingsommar bortklippt. Nu svarar TV4.


Det var i våras som TV4 gick ut med vilka bönder som kommer att söka kärleken i Bonde söker fru 2023. Men efter inspelningen meddelade kanalen till offentligheten att det är en manlig bonde som "hoppat av". 

Dock finns det många oklarheten kring "avhoppet" då hela dejtingsommaren redan spelats in. 

Till TV4 sa tv-seriens exekutiva producent Clara Tengbom vid tillfället att de hade haft en dialog med bonden som valt att hoppa av och de vill inte gå in på omständigheterna bakom beslutet.

TV4 svarar angående Bonde söker fru

Corren har nu valt att kontakta TV4 för att försöka få fram en tydligare förklaring till varför en dejtingsommar mellan bonden och tjejerna nu inte kommer att visas. En av frågorna från Corren löd: 

Stämmer det att ni hos en av de utvalda tv-bönderna var där och filmade med tjejerna på hans gård men att det nu inte kommer att visas?

"Det stämmer att tre bönder kommer att medverka i årets upplaga istället för fyra som det var tänkt från början.", skriver TV4.

De fick sedan följdfrågan hur det kommer sig att det hela inte kommer att visas. 

 "Det är ett beslut som bygger på en samlad bedömning som vi av hänsyn till de som berörs inte har möjlighet att gå in på omständigheterna kring", svarade då kanalen. 

De berättade avslutningsvis att beslutet är fattat i dialog med bonden. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!