Bäst i test 2024 sänds på TV4 och spelas in i ett nytt hus.
Bäst i test 2024 sänds på TV4 och spelas in i ett nytt hus. - Foto: Skärmavbild/TV4/Nyhetsmorgon och Skärmavbild/Youtube/TV4

Så ser det ut i det nya Bäst i test-huset: "Wow-känsla"

År 2024 kommer "Bäst i test" att sändas på TV4. Men det är inte den enda förändringen som programmet genomgått. Inspelningen äger nämligen rum i ett helt nytt hus.


Det var i mars i år som det stod klart att rättigheterna till succéprogrammet "Bäst i test", som i sju säsonger sänts i SVT, köpts upp av TV4. Samtidigt meddelade man att både programledaren Babben Larsson och domaren David Sundin skulle följa med i flytten.

"Vi fortsätter nästa år men i ny kanal. Jag lovar att ni kommer att känna igen både mig, David och innehållet", skrev programledaren Babben på Instagram i samband med att flytten offentliggjorts.

Babben Larsson svarar på frågan som alla "Bäst i test"-tittare undrar över inför flytten till TV4

Bäst i test 2024: Så ser det nya huset ut

Men kanalbytet är inte den enda förändringen som väntar tittarna nästa år. Inspelningarna sker nämligen i ett helt nytt hus också. På Instagram har David Sundin visat upp det nya huset i ett videoklipp och på onsdagen fick TV4:s Nyhetsmorgon en rundtur av komikern själv. 

– Det här är det bästa och mäktigaste huset hittills, säger han och fortsätter: 

– Wow-känsla va? Mäktigt! Det är pelare och det är trappa, och röd matta. 

Foto: Skärmavbild/TV4/Nyhetsmorgon
Foto: Skärmavbild/TV4/Nyhetsmorgon
Foto: Skärmavbild/Youtube/TV4

När börjar Bäst i test 2024?

Bäst i test 2024 väntas ha premiär i början av nästa år.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!