Halvor Bakke avslöjar vilka hus tittarna aldrig kommer få se i "Stugfixarna Norge".
Halvor Bakke avslöjar vilka hus tittarna aldrig kommer få se i "Stugfixarna Norge". - Foto: Bjørnar Morønning/NTB/TT och Pressbild/TV3

Stugfixarna Norge-profilen avslöjar: Här är husen du ALDRIG kommer få se i programmet

"Stugfixarna Norge", som sänds på TV3, har kommit att bli en storfavorit även bland svenska tittare. Nu avslöjar programledaren Halvor Bakke hur många som egentligen söker till programmet och vilka hus du aldrig lär få se i programmet.


Programmet som i Norge heter "Eventyrlig oppussing" går under namnet "Stugfixarna Norge" i Sverige och har, sedan det började sändas på TV3, blivit en favorit hos många.

I programserien reser Halvor BakkeTorkel Gjerset och Ole Rosén-Lystrup runt i Norge för att rusta upp stugor belägna på några minst sagt spektakulära platser.

Finns det några projekt som inte får vara med i SVT:s "Husdrömmar"?

Halvor Bakke: "Ingen idé att söka"

Och programmet har minst sagt fått ett rejält genomslag på hemmaplan. I en ny intervju med norska Nettavisen avslöjar Halvor Bakke hur många som faktiskt vill vara med i programmet – och vilka som inte ens behöver bemöda sig med att söka. 

– Vi får in mellan 6 000 och 10 000 ansökningar, och väljer bara ut åtta. Då är vi väldigt måna om geografisk spridning. Vi vill täcka hela landet, med hav, fjäll och skog. Vi har stort fokus på naturupplevelser, säger Halvor till tidningen och tillägger:

– Så det är ingen idé att söka om du har en stuga i en stugby vid Hafjell liksom. Vi kommer inte dit. Vi vill ha natur, vara så avskilda som möjligt och visa den vackra natur vi har här. 

Sanningen om Doobidoo som mörkas för tittarna

/
TV
Senaste nytt

Konstnär duckar inte för skjutningarna

Nya "Grand Theft Auto" släpps 2025

idag 01:12
Nästa installation i "Grand Theft Auto" – en av världens största spelserier – släpps 2025. Det framgår av en trailer för det nya spelet, det sjätte i ordningen, som publicerades natten till tisdag svensk tid.

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

igår 21:21
I helgen la Lovisa "Lojsan" Wallin och hennes sambo Buster Reuterswärd ut bilder och videor när de bryter mot lagen. Något som kunde stå paret dyrt.

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.