TV4
Sanna Guidetti älskar Robinson på TV4. - Foto: TV4

Tove Dalsryds avklippta klänning i Robinson 2023 fick Sanna Guidetti att reagera

Under veckan drog Robinson 2023 igång och någon som följer programmet redan från start är Sanna Guidetti. Och hon hade både det ena och det andra att säga om första veckans avsnitt.


Den 2 oktober var det premiär för den nya säsongen av Robinson.

19 deltagare kämpar för att överleva på en ö i Filippinerna och den som slutligen är kvar för att tända den ikoniska elden under finalen åker hem med en halv miljon kronor. 

Lag Nord. Bildkälla: TV4
Lag Syd. Bildkälla: TV4

Men det krävs en hel del för att lyckas hålla sig kvar på ön. Dagligen kämpar deltagarna mot gassande sol, pakter, spel, intriger, sandloppor och framförallt – en svidande hunger. Många som varit med i programmet har även berättat om en stark hemlängtan som gör sig påmind ju längre tid man stannat på ön. 

Årets gäng är färgstarkare än någonsin och redan har det varit tårar och friktion. 

Tove Dalsryd tog immunitetshalsbandet 

Under en tävling valde deltagaren Tove Dalsryd att haffa ett immunitetsarmband istället för att hjälpa sitt lag att bära lådor. Detta fick många i laget att reagera starkt.

– Klart man blir lite förbannad, sa Charlie Wiberg

Men sanningen var den att så fort Tove lagt handen på halsbandet så ångrade hon sig. Detta märkte de andra deltagarna vilket gjorde att de senare tröstade och förlät henne. 

– Hon är en del av vårt lag. Nu väljer vi att gå vidare, sa de till programledare Pam

Detta diskuterades innan en tävlingen där Tove bar en fin vit klänning. Klänningen hade hon stylat till genom att klippa av den. 

Någon som lade märke till det hela på ett positivt sätt var ingen mindre än Robinson-fanet Sanna Guidetti

Tove i Robinson 2023 valde att styla till sin klänning. Bildkälla: TV4
Sanna Guidetti slår på TV4 många dagar i veckan. Bildkälla: sannaguidetti/Instagram

Sanna Guidetti skrev kort och gott att säsongen redan börjat på ett otroligt sätt och gav en komplimang till Toves klänning. 

Senaste nytt

Kinnaman helt tyst i sin nya film: "Utmaning"

Unesco lyfter nyckelharpans nätverk

1 timme sedan
Ett svenskt initiativ för att samla kunskap om och entusiaster kring ett klassiskt svenskt instrument lyfts fram av FN:s organisation för internationellt samarbete.

Hotellnatten i Bonde söker fru gav mig fullskalig panik

igår 21:06
Vad händer egentligen i Bonde söker fru? Under loppet av ett avsnitt så är det inte en utan två bruttor som bränner ifrån Jens Lundins gård. Måtte det inte bli som jag tror nu....

Tårar och kaos i Bonde söker fru 2023 – två tjejer lämnar Jens gård

igår 21:04
Det var under veckans Bonde söker fru som två tjejer valde att lämna Jens Lundins gård. Den ena drar för gott och den andra ville ta in på hotell.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig: "Top notch"

igår 19:34
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig i Lidingö kyrka.

Mare Kandres pris till Judith Kiros

igår 19:08
Årets Mare Kandrepris tilldelas en poet som utforskar "det banala lidandes eventuella möjligheter". Judith Kiros sällar sig till en skara pristagare där bland andra Anne Swärd och Linda Boström Knausgård befinner sig.