Tove Dalsryd
Tove Dalsryd i Robinson 2023. - Foto: TV4. Bilden är ett montage.

Det tog Tove Dalsryd med sig hem från Robinson 2023: "Hänger kvar..."

Tove Dalsryd har redan gjort stort intryck i Robinson 2023, där hon hör till Lag Syd. Nu avslöjar en av hennes vänner vad Tove tog med sig hem från ön...


Tove Dalsryd, 29, är makeupartisten från Stockholm som redan gjort ett stort intryck i den nya säsongen av Robinson 2023

Tove, som hör till lag Syd, skapade dessvärre dålig stämning direkt. I den allra första tävlingen så ryckte nämligen Tove åt sig ett immunitetshalsband. Det gjorde att hon är immun hela veckan. Men det betyder också att hon under den veckan inte får tävla för sitt lag.

Tove Dalsryd i Robinson 2023. Bildkälla: TV4

I och med att Tove norpade åt sig immunitetshalsbandet gav det hennes lag sämsta tänkbara start. Att Tove inte kunde vara med och tävla resulterade nämligen i att de förlorade mat, tändstål och andra förnödenheter.

Utöver det fick även lag Syd bosätta sig på en mörk och ruggig strand, medan lag Nord kunde njuta av sol, bad och oändliga mängder bananer på den mer lyxiga stranden.

Tove Dalsryd ryckte åt sig halsbandet...Bildkälla: TV4

Tove var något av en profil redan innan hon klev in i Robinson, då hon har över 10 000 följare på Instagram. Är du nyfiken på varför kan du läsa mer om det här.

Efter Robinson så syns Tove som sidekick åt den färgstarka Robinson-profilen Valentino Demina, som sänder den tredje säsongen av sin talkshow Robinson Exklusive. Där diskuterar duon intrigerna i programmet och de andra deltagarna.

Valentino Demina och Tove Dalsryd gör showen Robinson Exklusive tillsammans. Bildkälla: Youtube/Valentino Demina

Tove Dalsryd och Sara Mölldal från Robinson 2023 umgås efter programmet

I veckan la Tove ut en story på Instagram där hon var ute och åt middag med Robinson-deltagaren Sara Mölldal, som även hon är med i årets säsong. Och då avslöjades det att Tove har tagit med sig något speciellt hem från Robinson-ön på Filippinerna...

"Immunitetshalsbandet hänger kvar", skrev Sara till en bild på Tove med halsbandet runt halsen.

Tove Dalsryd tog med sig halsbandet hem...Bildkälla: Instagram/saramolldal
Tove Dalsryd visar sitt halsband. Bildkälla: Instagram/saramolldal

Minsann!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!