Lasse Berghagen
Lasse Berghagen vårdas på IVA. - Foto: TV4, Stella Pictures.

Därför sänder TV4 Vilket liv! med Lasse Berghagen: "Ligger på IVA"

TV4 pausade programmet Vilket liv! med Lasse Berghagen då han vårdas på sjukhus. Men nu berättar dottern Malin Berghagen att familjen har tagit beslutet att låta TV4 sända programmet på söndag.


TV4:s succéprogram Vilket liv! med Lasse Berghagen i centrum skulle ha sänts redan för flera veckor sedan. Men då Lasse Berghagen vårdas på sjukhus så valde TV4 att stoppa programmet.

Nu på söndag kommer TV4 sända "Vilket liv", och på Instagram berättar Lasses dotter Malin Berghagen om beslutet att låta TV4 sända programmet trots att Lasse ännu ligger på IVA.

"På söndag kommer TV4 sända ”Vilket liv” med våran pappa Lars. Trots att pappa fortfarande inte är utom fara så har vi i familjen sagt ja till att sända programmet. Pappa ligger fortfarande på IVA men han har tv på rummet och vi känner att han kommer må bra av att se denna hyllning till honom. Och han behöver allt stöd han kan få", skriver Malin Berghagen på Instagram.

Hon tackar även TV4 och programledaren Renée Nyberg för visad respekt.

"Tack alla fans till pappa för er omtanke om honom och oss i familjen. Kram Eva, Maria och Malin", skriver familjen i sitt uttalande.

Allt om Lasse Berghagen – Barn, fru och äktenskapet med Lill Babs
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!