Johanna Nordström slänger iväg en känga till Ullared.
Johanna Nordström slänger iväg en känga till Ullared. - Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Johanna Nordströms känga till Gekås Ullared: "Åt helvete"

Johanna Nordström och Edvin Törnblom driver podden "Ursäkta" tillsammans. Men i senaste avsnittet passade Johanna på att ge en känga till Gekås Ullared.


Det är i podden "Ursäkta" som Johanna Nordström och Edvin Törnblom pratar om olika lågprisvarumärken, bland annat Rusta, Costco och Gekås Ullared. Då passade Johanna Nordström på att slänga iväg en känga till varuhuset Gekås Ullared.

Podden "Ursäkta" nominerad till humorpriset 

Nu är det klart vilka som kommer att nomineras till Humorpriset. I samband med Barncancergalan,  nomineras svensk humor. Där folkkära Carina Berg håller ledningen. Podden "Ursäkta" är en av dem nominerade till kategorin "Årets humorpodd".

Läs mer om Carina Bergs bastanta miljonlön

Edvin Törnblom och Johanna Nordström bedriver en av Sveriges största podd. Bildkälla:Fredrik Persson/TT

Johanna Nordströms känga till Gekås Ullared

Johanna Nordström riktar nu kritik mot lågprisvaruhuset Gekås Ullared under deras senaste poddavsnitt. Som vanligt höll Edvin och Johanna samtal mellan högt och lågt under inspelningen av podden. 

— Hur kan inte Gekås Ullared öppna fler butiker? Kan inte Ullared öppna upp i Stockholm? Asså hur?  Kungens kurva bara öppna en Gekås Ullared. 

Edvin Törnblom håller inte riktigt med 

— Är det inte charmen med att det är där? Tänk alla  side businesses, jag tänker på hotellet, campingen, allt sådant försvinner ju. Dem här "fabriksmedarbetarna" eller "korvstopparna" tycker ju att det är kul att ta sig till Ullared. 

— Men det är ju så jävla långt dit, det ligger ju åt helvete, säger Johanna. 

Om kritiken är särskilt befogad vet man ju inte, Johanna avslutar med att hon ju faktiskt aldrig besökt Gekås Ullared. 

/
/
Senaste nytt

"Idol"-finalen är i gång

3 timmar sedan

Det hände under ”Börje"-träningen som fick Skarsgård att börja gråta

igår 19:00
Valter Skarsgård syns i rollen som Börje Salming i Viaplays nya satsning. För Nyheter24 berättar Valter Skarsgård hur han tränade inför att porträttera den hockeyikonen. – Hur trött man än var så fick ingen veta det, berättar skådespelaren.

Därför var det svårt för Hedda Stiernstedt att spela Margitta i "Börje"-serien

igår 18:50
I Viaplays nya serie om Börje Salming porträtteras även hockeyikonens äktenskap med Margitta Wendin. Det är Hedda Stiernstedt som spelar Salmings första fru, och för Nyheter24 berättar hon om vad som var mest krävande med rollen.

Pernilla Wahlgren ändrade sitt Instagraminlägg efter följarnas reaktioner

igår 17:40
Hemma hos Pernilla Wahlgren har julkänslan infunnit sig. I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av en julhälsning som inte riktigt blir helt rätt.

La du också märke till den avslöjande detaljen i Bonde söker fru-Jens matbild?

igår 15:52
Bonde söker fru har sannerligen levererat både det ena och det andra i år. En av bönderna Jens Lundin, har kommit att bli en stor favorit ute i stugorna.

Efter renoveringen – nu visar Carolina Gynning upp sin nya herrgård

igår 14:14
I mitten av november 2023 gick flyttlasset för Carolina Gynning. Då flyttade hon nämligen in i sin nya herrgård på Ekerö. Nu visar Carolina upp resultatet efter renoveringen – och det ser verkligen fantastiskt fint ut!