Johanna Nordström slänger iväg en känga till Ullared.
Johanna Nordström slänger iväg en känga till Ullared. - Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Johanna Nordströms känga till Gekås Ullared: "Åt helvete"

Johanna Nordström och Edvin Törnblom driver podden "Ursäkta" tillsammans. Men i senaste avsnittet passade Johanna på att ge en känga till Gekås Ullared.


Det är i podden "Ursäkta" som Johanna Nordström och Edvin Törnblom pratar om olika lågprisvarumärken, bland annat Rusta, Costco och Gekås Ullared. Då passade Johanna Nordström på att slänga iväg en känga till varuhuset Gekås Ullared.

Podden "Ursäkta" nominerad till humorpriset 

Nu är det klart vilka som kommer att nomineras till Humorpriset. I samband med Barncancergalan,  nomineras svensk humor. Där folkkära Carina Berg håller ledningen. Podden "Ursäkta" är en av dem nominerade till kategorin "Årets humorpodd".

Läs mer om Carina Bergs bastanta miljonlön

Edvin Törnblom och Johanna Nordström bedriver en av Sveriges största podd. Bildkälla:Fredrik Persson/TT

Johanna Nordströms känga till Gekås Ullared

Johanna Nordström riktar nu kritik mot lågprisvaruhuset Gekås Ullared under deras senaste poddavsnitt. Som vanligt höll Edvin och Johanna samtal mellan högt och lågt under inspelningen av podden. 

— Hur kan inte Gekås Ullared öppna fler butiker? Kan inte Ullared öppna upp i Stockholm? Asså hur?  Kungens kurva bara öppna en Gekås Ullared. 

Edvin Törnblom håller inte riktigt med 

— Är det inte charmen med att det är där? Tänk alla  side businesses, jag tänker på hotellet, campingen, allt sådant försvinner ju. Dem här "fabriksmedarbetarna" eller "korvstopparna" tycker ju att det är kul att ta sig till Ullared. 

— Men det är ju så jävla långt dit, det ligger ju åt helvete, säger Johanna. 

Om kritiken är särskilt befogad vet man ju inte, Johanna avslutar med att hon ju faktiskt aldrig besökt Gekås Ullared. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!