Martin i Nyhetsmorgon
Martin i Nyhetsmorgon har klippt sig – och bilderna har väckt reaktioner... - Foto: TV4. Bilden är ett montage.

Tittarna rasar på nya bilderna på Martin Järborg: "Att folk orkar..."

Nyhetsmorgon-programledaren Martin Järborg har klippt av sina långa, blonda lockar – och reaktionerna har inte låtit vänta på sig.


Martin Järborg, 44, har jobbat på TV4 i över 18 år. Han är programledare för Nyhetsmorgon, och ett av Martins signum har länge varit hans blonda lockar. Nästan varje gång Martin dyker upp i rutan jämte någon av sina Nymo-kollegor så rasar kommentarerna in om hans frisyr från elaka tungor, men han har också mötts av beröm för håret.

Martin Järborgs frisyr – nu har han klippt av sig håret

Men nu är Martins långa surfhår ett minne blott. Under gårdagens sändning med Soraya så visade nämligen Martin upp sitt nya utseende. Håret har åkt av, och lagom till hösten sportar Martin nu en lite kortare frisyr.

Martin Järborg är känd för sitt långa hår...Bildkälla: Instagram/nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon-tittarna reagerar på Martins nya look

På Nyhetsmorgons Instagram har klippet väckt starka reaktioner hos de trogna Nymo-tittarna, och många är det som menar att det är fel att Martin har fått utstå kritik för sin frisyr. Andra kommentarer handlar om att Nyhetsmorgon gjorde fel som ens har valt att belysa Martins nya look.

"Hur orkar folk med sitt eget " perfekta" liv när de måste hålla koll på andras. Du skulle behållit det, bara för att. Snygg oavsett"

"Vad ska folk kommentera nu, när han väl har klippt sig? Att han klippte fel frisyr?"

"Men vad är det med folk lägger sig i allt"

"Det är en sak att folk lagt sig i hans frisyr men varför gör programledarna också det till en grej? Hade ju en gyllene chans att bara låta frisyrämnet dö ut men icke, spä på bara"

"Jag tyckte Martin var fin i håret innan också. Att folk orkar kritisera något så oväsentligt."

Martin i sin nya frisyr! Bildkälla: Instagram/nyhetsmorgon

Så mycket tjänar Martin Järborg från Nyhetsmorgon

Därför klippte Martin av sig håret

I ett inslag i Nyhetsmorgon så pratade både Soraya och Martin om det nya håret, och Soraya berättade då att tittarna tidigare har reagerat på Martins frisyr. Men det var inte tittarna som hade sista ordet när det kommer till Martins nya stil.

– Här var det väl ändå frugan som fick sista ordet?, frågar Soraya.

– Japp, svarar Martin då och lovar sina kollegor att han kommer att behålla mustaschen. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!