Robinson 2023
Maria har ett par speciella glasögon i Robinson 2023. - Foto: TV4

Robinson-Maria avslöjar sanningen bakom glasögonen

Många tittare har undrat över glasögonen som ​Maria Viscovi Falk bär i Robinson 2023 – även under tävling. Nu svarar hon.


Det krävs en hel del för att lyckas hålla sig kvar på ön när man tävlar i Robinson. 

Dagligen kämpar deltagarna mot gassande sol, pakter, spel, intriger, sandloppor och framförallt – en svidande hunger. Många som varit med i programmet har även berättat om en stark hemlängtan som gör sig påmind ju längre tid man stannat på ön. 

Den oväntade anledningen – därför har Joel mössa på sig i Robinson

Och man man minst sagt säga att årets säsong redan levererat till max. I alla fall enligt tittarna som är engagerade till max.  

Varje år är det olika saker som tittarna uppmärksammar. Förra året var det bland annat att Joel Häggblom bar mössa på sig – trots den gassande värmen.

Joel Häggblom. Bildkälla: TV4

"Jag brände sönder min hårbotten väldigt tidigt i programmet. Och vi hade ju bara en enda huvudbonad med oss.. så jag fick stå mitt kast. Visst var det varmt", berättade han för HÄNT då..

Och detta år har HÄNT lagt märke till ännu en speciell sak. Nämligen Robinson-Marias glasögon. 

Maria om glasögonen i Robinson 2023

Maria Viscovi Falk, 37,  från Göteborg har visat sig vara en tjej med krut som inte tar skit av någon. Detta samtidigt som hon är ödmjuk och ser efter de andra i laget. 

Det betyder Robinson-Pelles tatueringar

Under tävlingarna har hon haft på sig ett par glasögon som inte är glasögon av den vanliga stilen. I en intervju med HÄNT berättar hon nu sanningen bakom. 

Maria i Robinson 2023. Bildkälla: TV4

”Alltså det var typ min enda ångest inför Robinson, att glasögonen skulle gå sönder dag ett och att jag inte skulle se något under hela äventyret.”, berättade hon och fortsatte:

”Jag kan inte ha linser, nämligen. Så jag skaffade speciella ”aktivitetsglasögon” som man kan fästa med ett band runt huvudet, så dom inte trillar av". 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!