Tove Dalsryd
Hur går man egentligen på toaletten på Robinsonön? - Foto: TV4

Kaos utbröt på Robinson-ön: "Tvingades fly ned i vattnet"

Att befinna sig på Robinson-ön är ingen dans på rosor. Dagligen tampas deltagarna mot hunger, gassande sol. pakter och mygg. Och det är ännu en grej som man kan säga spökar för de flesta.


Det har nog inte undgått någon tv-tittare att det ser ut att vara påfrestande att med verka i Robinson.

Dagligen kämpar deltagarna mot hetta, törst, en rivande hunger, pakter och bråk. Intrigerna har det varit många av i år och en av de som befunnit sig i händelsernas centrum är Tove Dalsryd

Tove är en 30-årig make up-artist från Stockholm som fick upp en Robinsonansökan på sin Instagram och därför valde att söka. 

– Jag gillar extrema saker så jag tänkte att det är lika bra att söka? Då gjorde jag det och kom med, berättar hon för Nyheter24

Det första som hände för Tove var att hon i en tävling roffade åt sig ett immunitetshalsband istället för att hjälpa sitt lag. Hon ångrade sig bittert men blev sedan förlåten av sitt lag. 

Tove Dalsryd. Bildkälla: TV4

Veckorna efteråt har hon hållit sig kvar genom att vinna immuniteter i tävlingar. Men friktionsfritt. Det har det inte varit. 

Tove har nämligen hamnat i luven på bland annat Pelle Lilja och Charlie Wiberg. Charlie blev nyligen utkastad efter ett regelbrott.

I en intervju med Nyheter24: Sanning & Konsekvens berättade Tove lite om hur det var att bo på ön tillsammans med folk man inte känner. 

– Man sover ganska bra ändå med tanke på att alla sover tillsammans. Vi har obegränsat med vatten och solkräm. Samt att man har en liten medicinlåda om det är så att man måste ha med några mediciner. 

– Jag skulle inte säga att någonting var jobbigt med själva livet på ön så som att bo tillsammans i ett läger, jobbiga tävlingar mygg och så vidare. 

Tove Dalsryd innan tävling. Bildkälla: TV4
Innan tävling i Robinson. Bildkälla: TV4

Det här med att gå på toaletten... hur gör alla det?

– Detta var ju så kul för att de flesta gick ju in i djungeln och gick på toaletten. Men det tyckte inte jag kändes så fräscht. Jag gick istället ned i vattnet. Då blir ju direkt ren, det försvinner och så vidare. Men det tyckte folk var jättekonstigt, säger Tove och fortsätter: 

– Magen blir ju kaos av att bara äta kokos. Det kommer i princip ut tuggad kokos. Och alla får ju sprutdiarré åt alla håll och kanter... å det blir ju. Ja en gång när det blev kaos fick jag springa ned i vatten innan en tävling för att det bara kom. Det var ju så där haha, berättar hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!