Tove Dalsryd
Tove Dalsryd fick en kommentar av en stor skådespelerska. - Foto: TV4/TT/Nyhetsbyrån

Det skrev kända skådespelaren till Robinson-Tove

Tove Dalsryd fortsätter att engagera ute i stugorna. Under veckan som gått har det både bråkats "slagits" och skrikits i Robinson.


Det har nog inte undgått någon tv-tittare att det ser ut att vara påfrestande att medverka i Robinson. Dagligen kämpar deltagarna mot hetta, törst, en rivande hunger, pakter och bråk. Intrigerna har det varit många av i år och en av de som befunnit sig i händelsernas centrum är Tove Dalsryd

Tove är en 30-årig make up-artist från Stockholm som fick upp en Robinsonansökan på sin Instagram och därför valde att söka. 

– Jag gillar extrema saker så jag tänkte att det är lika bra att söka? Då gjorde jag det och kom med, berättar hon för Nyheter24.

Det första som hände för Tove var att hon i en tävling roffade åt sig ett immunitetshalsband istället för att hjälpa sitt lag. Hon ångrade sig bittert men blev sedan förlåten av sitt lag.

Tove Dalsryd. Bildkälla: TV4

Under programmets gång har det sannerligen gått bra för Tove tävlingsmässigt. Men friktionsfritt. Det har det inte varit. Hon har nämligen hamnat i luven på bland annat Pelle Lilja och Charlie WibergCharlie blev nyligen utkastad efter ett regelbrott.

Och det har sannerligen inte blivit lugnare för Tove. Det har snarare eskalerat. Denna vecka har sociala medier kokat efter ett storbråk mellan Karoline Tilander och Tove där Karoline bland annat slog bort Toves hand och kallade henne för häxa. 

Tove i sin tur tänkte gå från tävlingen men programledare Pam fick henne slutligen att stanna.

Det blir storbråk i Robinson. Bildkälla: TV4

– Ursäkta men är det ok att hon slår mig?, frågade Tove. 

– Jag slog dig inte jag föste bort din hand, svarade Karoline. 

– Just nu beter ni er båda som barn. Karoline du får be om ursäkt till Tove och Tove du får gå tillbaka och ställa dig, sa Pam. 

Det hela slutade med att tjejerna ställde sig tysta bredvid varandra och tävlingen kunde genomföras. 

Skådespelerskan stöttar Robinson-Tove

Innan Tove stegade in i Robinson hade hon omkring 10 000 följare. Idag har hon 27 000 människor som följer henne och kommentarsfälten går varma. Tove lägger varje vecka ut friskt med content där hon berättar om sina upplevelser från ön och konflikterna hon hade. 

En av de som reagerade på Toves infekterade relation med Pelle var den svenska skådespelerskan Félice Jankell

Félice Jankell. Bildkälla: Paul Wennerholm/TT
Félice Jankell är gift med H&M-miljardären Nils Tham. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

"Omfg??? Vad är detta för människa? Herregud. Stackarn", skrev hon under Toves inlägg om Pelle. 

Varken Tove eller Pelle har svarat på kommentaren. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!