Tilde de Paula och TV4
Tittarna rasar mot TV4 efter ändringen i det populära programmet. - Foto: Stella Pictures, Henrik Montgomery / TT

Tittarna rasar mot TV4:s förändring i populära programmet: "Gräver sin egen grav"

TV4 har inte bara skrotat flera av sina mest älskade tv-program. Nu ryker även deras omtyckta programledare i en rasande fart. Något som tittarna nu reagerar starkt på. "De gräver sin egen grav" och "Förstår inte vad TV4 håller på med" är några reaktioner från tittarna.


Sedan 1995 har den folkkära programledaren Agneta Sjödin, 56, varit synonym med programmet Agnetas nyårskarameller

Programmet har alltid sänts på TV4 och trots att programmet hetat både Agnetas nyårskarameller och Agnetas smällkarameller så har programledaren varit densamma, och det har varit ett kärt inslag för många tv-tittare hemma i sofforna för att inleda det nya året.

Agneta Sjödin 1994. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT Bild
I över 30 år har Agneta Sjödin varit en av TV4:s mest älskade programledare. Här ser vi henne 1997. Bildkälla: TT Bild

Men efter 28 år så petas Agneta Sjödin från programledarrollen. Förutom att programmet blir 30 minuter längre så är den stora förändringen att det blir nya programledare i form av Edvin Törnblom och Tilde de Paula Eby.

Agneta kommer vara med på ett hörn och dela med sig av personliga reflektioner, men större än så blir inte hennes roll. 

Agneta Sjödin petas av TV4. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT BIld

Trots att programmet kommer att gästas av kända profiler som Benjamin Ingrosso, Johanna Nordström, Robert Gustafsson, Marko & Irma, Babben Larsson, David Sundin, Mauri Hermundsson, Anders Lundin och David Hellenius så är tittarna redan i förväg inte nöjda på långa vägar.

På Instagram berättar Agneta själv att det var TV4 som bestämt sig för att förändra programmet, men att hon är övertygad om att Tilde och gänger kommer att göra ett superjobb.

Tilde de Paula tar över programmet. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

I kommentarsfältet på Agnetas Instagram har många trogna tittare uttryckt sin besvikelse över programledarbytet.

"Det är ju ungefär som att byta ut grevinnan o betjänten med två andra figurer! Varför ändra på nåt som är en tradition o är uppskattat?"

"Vad håller 4:an på med Du är ju hela programmet ju"

"Förstår inte vad TV4 håller på med.... De verkar inte vilja ha några tittare längre eftersom de antingen lägger ner program eller gör riktigt dåliga ändringar. Du ÄR nyårskaramellerna Agneta!".

Tittarna är upprörda över TV4:s stora ändring. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
Flera tittare är det som undrar vad TV4 håller på med. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

I sitt kommentarsfält på Instagram skriver Agneta att hon hade vetat om TV4:s beslut en tid, så för henne var det ingen nyhet att hon petats från programledarrollen.

Tilde de Paula Eby till Agneta Sjödin

I Agnetas kommentarsfält har även Tilde de Paula Eby skickat en hälsning.

"Du ÄR Nyårskaramellerna! Nu blir det andra karameller - men ingen är som DU", skriver Tilde, på vilket Agneta svarade och tackade.

Tilde de Paula Eby skickade en hälsning till Agneta Sjödin. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält


TV4
/
/
Senaste nytt

De kan få Kasper Salin-priset

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

1 timme sedan
"Lotta Engberg gör mej spyfärdig med sitt småkåta smile". Ja, så skrev Ulf Lundell om Lotta i sin bok från 2018. Lotta Engberg vet att hämnd är en rätt som serveras bäst kall – och i direktsändning passade hon på att fyra iväg en syrlig känga till Ulf Lundell...

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

1 timme sedan
Sven-Erik deltar i säsong två av SVT:s Hotell romantik. Till Nyheter24 avslöjar han vad han tyckte om kvinnorna i dejtingprogrammet.

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

2 timmar sedan
Den lankesisk-brittiska rapparen M.I.A och svenska hardcorebandet Refused är klara för sommarens upplaga av Rosendal Garden Party.

Lindsay Lohan gör ny "Freaky friday"

2 timmar sedan
Lindsay Lohan gör en uppföljare till familjefilmen "Freaky friday" från 2003. I en intervju med pratshowvärden Andy Cohen bekräftar Lohan även att skådespelaren Jamie Lee Curtis är med i uppföljaren, vars premiärdatum dock inte är känt.

Kim Kardashian stjärna i ny thriller

2 timmar sedan
Kim Kardashian fortsätter att satsa på skådespeleri. Realitystjärnan ska både producera och spela huvudrollen i en kommande thriller för Amazon, skriver The Wrap.