Tårar och kaos i Bonde söker fru 2023 – två tjejer lämnar Jens gård

Det var under veckans Bonde söker fru som två tjejer valde att lämna Jens Lundins gård. Den ena drar för gott och den andra ville ta in på hotell.


Det var under veckans avsnitt av Bonde söker fru som många tittare satte kaffet i vrångstrupen då inte bara en utan två tjejer avlägsnat sig från Jens Lundins gård. Den ena, Ida, kommer inte att komma tillbaka och den andra, Alexandra, ville ta in på hotell för att fundera. 

Jens har under säsongens gång haft väldigt bra flyt på kärleksfronten och uppvaktats från alla håll och kanter. Men under veckans avsnitt så slog motvinden till. 

– Men hur känns nu detta?, frågade Linda Lindorff

– Det känns skumt att Ida vill lämna. Men ja, känner man att det är mer på en kompisnivå så är det ju inte så mycket att göra åt, svarade han. 

Alexandra, som klickat väldigt bra med Jens men som haft ett par känslostormar under inspelningen, sa då tätt inpå att hon kände att hon kände ett behov att att komma bort från gården och alla kameror och då checka in på ett hotell för att tänka. 

Bonde söker fru 2023. Bildkälla: TV4

Det hela fick Jens att börja gråta och då även Alexandra att börja gråta. 

– Gud nu blir jag ju ledsen för att du blir ledsen, sa hon då. 

– Jag tycker ju väldigt mycket om Alexandra, berättade Jens i synken. 

– Ja så kan det ju bli när det händer mycket under en väldigt kort tid och man kanske inte hinner känna efter, sa Linda Lindorff. 

"Det kanske är meningen att man ska vara ensam", sa Jens. Bildkälla: TV4

– Det känns hemskt att hon inte vill sova hemma inatt. Jag har verkligen trott där att vi kan ha en framtid... och nu känns det som att hon aldrig mer kommer att vilja komma tillbaka. Det kanske är meningen att jag ska vara ensam, sa Jens. 

Nu möter han starkt stöd i kommentarsfälten på sociala medier. 

Senaste nytt

Tittarna rasar när Lucas Eriksson lämnar Sveriges mästerkock

igår 22:34

Komikern Richard Lewis är död

igår 22:18
Den amerikanske komikern och skådespelaren Richard Lewis har avlidit, rapporterar Variety.

Ryan Gosling ska sjunga på Oscarsgalan

igår 21:34
Ryan Gosling har dubbla anledningar att vara nervös inför Oscarsgalan. Den amerikanska filmstjärnan är inte bara nominerad till bästa manliga biroll utan ska också uppträda med låten "I'm just Ken" från filmen "Barbie" på galan, meddelar arrangören.

"Warzone" till mobilen får släppdatum

igår 19:06
50 miljoner spelare har registrerat sitt intresse på förhand. Den 21 mars är det dags för dem att lägga vantarna på mobilvarianten av skjutarspelet "Call of duty: Warzone" på sina Android och Ios-prylar.

"Torparrock" öppnar femte deltävlingen

igår 18:32
Karlstadsbördige skådespelaren och musikern Johan Östling öppnar Melodifestivalens femte deltävling i just Karlstad på lördag med en hyllning till Sven-Ingvars klassiker "Torparrock", skriver SVT i ett pressmeddelande.

Karl Fredrik om speciella gåvan från fästmannen Petter: "Det glömmer jag aldrig"

igår 18:07
Karl Fredrik Gustafsson bor tillsammans med fästmannen Petter Kjellén på en gård i Österlen. Paret har hållit ihop sedan studietiden. Här får du veta vad Petter gav Karl Fredrik första gången han blev hembjuden till honom.