Det blev en riktig skrattfest i Nyhetsmorgon under fredagen.
Det blev en riktig skrattfest i Nyhetsmorgon under fredagen. - Foto: Christine Olsson/TT & Skärmavbild TV4/nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon-profilernas ursäkt till tittarna i livesändning: "Vi måste be om ursäkt"

Under fredagens sändning av Nyhetsmorgon bjöds på en rejäl skrattfest vilket fick Steffo att inte kunna hålla tårarna tillbaka. Efter incidenten kände sig Nyhetsmorgon-profilerna sig nödgade att be tittarna om ursäkt.


I flera decennier har svenska folket vaknat varje morgon till tonerna av Nyhetsmorgon på TV4 och deras eminenta programledare som ger oss uppdateringar om nyhetsläget och bjuder på intervjuer med aktuella gäster.

Steffo Törnquists diss mot Nyhetsmorgon: "Kass"

Nyhetsmorgon-profilernas ursäkt till tittarna

Genom åren har det blivit flera skrattfester i studion och under fredagsmorgonen var det inget undantag. När reklampausen var slut möttes tittarna av två allvarliga programledare i form av Sofia Geite och Steffo Törnquist som bad om ursäkt för en tidigare incident under morgonen. 

– Vi måste be om ursäkt här va, för vi gjorde bort oss här i början av sändningen, säger Steffo i sändningen.

Även kollegan Geite stämde in och delgav tittarna sin förståelse för om det som inträffade uppfattades som märkligt.

– Något så fruktansvärt. Och för er tittare som var med i början av sädningen, jag förstår om ni sitter och undrar ”vad håller de på med”. Ska vi berätta om bakgrunden till att vi inte fick fram ett ljud när vi kom tillbaka efter travet?, fråga Sofia Geite sin kollega.

Här hånar Steffo Törnquist kollegan i Nyhetsmorgon: ”Konstigt…”

Steffo Törnquist och Sofia Geites skrattfest i Nyhetsmorgon

Det hela handlade om att Steffo skulle säga grattis på namnsdagen till alla med namnet Virginia, som har namnsdag fredagen den 8 december. Dock hade det i manuset stavats Virgina, vilket fick de två erfarna programledarna att fullständigt brista ut i ett skrattanfall.

Det bjöds på en riktig skrattfest i Nyhetsmorgon-studion under fredagsmorgonen. Anledningen? Stavningen till ett namn hade blivit lite fel. Foto: Skärmavbild TV4/nyhetsmorgon

Efter att de inte kunnat hålla tillbaka både skratten och tårarna gick de till reklampaus i hopp om att hämta andan.

– Vi är strax tillbaka, vi ska bara andas lite, avslutade Geite med att säga.

Morgonen startade i dur så att säga, när det bjöds på en riktig skrattfest i Nyhetsmorgon-studion.

TV4
/
/
/
Senaste nytt

Marcus & Martinus: Inte bara ute efter revansch

Mikael Tornvings söner har vuxit upp – briljerar i annan, tuff bransch

Mikael Tornving är en av landets mest uppskattade komiker och programledare. Han har två söner som idag är vuxna men som valt en annan bana som Mikael är familjär med.

Svenska kändisen som Erika Persson festade med under Mello

Gunilla Persson befinner sig i Sverige för att tävla i Melodifestivalen 2024, och vid sin sida och som stöd har hon dottern Erika Persson. Och för Nyheter24 har Erika berättat en viss detalj om Mello-efterfesten…

Sverigeaktuellt rockband ger ut sina memoarer

För 40 år sedan grundade de skotska bröderna William och Jim Reid rockbandet The Jesus and Mary Chain och jubileet verkar ha fått fart på kreativiteten.

Saramagos glasögon till Nobelprismuseet

1 timme sedan
En sten, ett par glasögon och ett manuskript finns bland de föremål som José Saramagostiftelsen och Nobelpristagarens änka, Pilar del Río, överlämnat till Nobelprismuseet. Stenen, som den portugisiske författaren lär ha hittat på Lanzarote där han bodde under den senare delen av sitt liv, sägs ha betytt mycket för honom.

Henrik Dorsin rasar mot beslutet i Solsidan: "Besk smak i munnen"

3 timmar sedan
Det var under inspelningen av den senaste säsongen av Solsidan som Henrik Dorsin reagerade starkt på ett av besluten som Felix Herngren tog. Dorsin kallar det hela "speciellt" och säger att det gav en "besk smak i munnen".