Steffo Törnquist säger sitt om "Nyhetsmorgon"-sofforna.
Steffo Törnquist säger sitt om "Nyhetsmorgon"-sofforna. - Foto: Skärmavbild/TV4/Nyhetsmorgon

Steffo Törnquists diss mot Nyhetsmorgon: "Kass"

Åtminstone en dag i veckan kan TV4-tittarna se Steffo Törnquist i "Nyhetsmorgon"-soffan. Men där trivs inte 67-åringen så väl som du kanske tror, visar det sig.


I "Nyhetsmorgon" får tittarna ta del av stora som små nyhetshändelser, matlagning och artistframträdanden – allt under ledning av en eminent uppsättning programledare.

En av de som varit med längst i programmet är Steffo Törnquist. Han har sedan år 2000 guidat tittarna genom olika inslag och segment i TV4-långköraren, vilket gjort honom till en minst sagt uppskattad profil i tv-rutan.

Steffo Törnquists avtal med TV4 – har försökt lämna kanalen

Steffo Törnquists om Nyhetsmorgon-sofforna: "Kass"

Under de decennier som Steffo Törnquist varit programledare i Nyhetsmorgon har kollegor både kommit och gått och upplägget i programmet har genomgått både en och två förändringar. En viktig del av Nyhetsmorgon, som däremot hängt kvar genom åren, är intervjuerna i programmets soffor. 

Och det är just sofforna som nu får sig en diss av TV4-veteranen.

Tittarna rasar på inslaget i Nyhetsmorgon: "Väx upp TV4"

Foto: Skärmavbild/Instagram/steffo56

På Instagram har nämligen en uppmärksam tv-tittare, i en kommentar, påtalat att kanalen borde byta ut sofforna eftersom Törnquist inte ser ut att uppskatta deras design.

"Steffo, kan inte TV4 äntligen ordna lite bekvämare soffor istället för de hopplösa låga sofforna så du oxå får sitta lite bekvämt!!", skriver personen, som då får ett kort, men minst sagt ärligt svar av programledaren:

"Sofforna är kass."

Vi får helt enkelt se om TV4 tar till sig av veteranens feedback och införskaffar en ny soffa!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

902 bolag utomlands får ut miljoner i svenska rut- och rotavdrag

Åtalet: Trump ville tysta ner och påverka valet

Fanns det en plan att "tysta" negativ rapportering om bland annat Donald Trumps otrohetsaffärer inför presidentvalet 2016? Åklagarsidan väntas hävda det när öppningsanföranden nu hålls i den historiska brottmålsrättegången mot expresidenten i New York.

Amerikansk telejätte klår förväntningar

USA:s största mobiloperatör Verizon gjorde en högre justerad vinst än väntat för första kvartalet. Vinsten per aktie landade på 1,15 dollar, mot aktieanalytikernas snittprognos på 1,12 dollar.

En skadad i explosion i Helsingborg

Något har detonerat i ett trapphus i Helsingborg. En person har skadats, enligt polisen.

Explosion i trapphus – en skadad

Polis och ambulans till ett flerfamiljshus i Helsingborg, efter ett larm om detonation i ett trapphus.

Man häktad för knivattacken i Västerås

En man i 30-årsåldern har häktats på sannolika skäl misstänkt för fyra mordförsök efter knivattacken i Västerås i fredags, rapporterar flera medier.