Camilla Läckberg
Camilla Läckberg är en riktig deckardrottning. - Foto: TV4

Camilla Läckberg stöttas av följarna efter sin senaste bild

Camilla Läckberg har valt att publicera en bild på sina sociala medier och snabbt kom hennes följare till undsättning. Bland dem fanns både kändisar och vanligt folk.


Sveriges crimedrottning Camilla Läckberg har kämpat sig fram en riktig framgångssaga. Det som började med en dröm har idag slutat med nästan 40 miljoner sålda böcker i 60 länder. Flera av hennes böcker har även blivit serier. 

Men det stannar inte där. Nyligen kom Camilla Läckberg in på Times lista över de 100 bästa deckarna genom tiderna i sällskap med bland andra John le Carré och Fjodor Dostojevskij

Camilla Läckberg och Simon Sköld anländer till Ellegalan 2017 på Grand Hotel i Stockholm. Bildkälla: Jessica Gow/Instagram

Men trots bekräftelsen från en hel värld, sina egna barn och maken Simon Sköld så lider Camilla av hjärnspöken som inte vill ge med sig, men hon idag har lärt sig att börja leva med. 

Camilla Läckberg gästar TV4

Författarinnan har tidigare berättat öppet om sina ätstörningar vilket även togs upp när hon gästade Malou Von Sivers. 

– Vi som växte upp på min tid minns bantande mammor. Mycket viktfokus. Det var viktigt att hålla formen och absolut inte äta för mycket, så självklart började det där, berättar Camilla. 

– Jag har alltid varit sedd som den smarta tjejen som var bäst i klassen. Och hon försökte ju tävla med delen hos mig som inte hade så bra självförtroende. Men trots att man fått höra att man ser bra ut och så vidare så har jag haft något i huvudet som inte alls tycker det, berättar Camilla i intervjun . 

Camilla Läckberg. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT

Ämnet är någonting som Läckberg även berättade om i Bianca Ingrossos talkshow "BIANCA" och P3 ID. Då berättade hon även om det faktum att hon ofta blir sågad av recensenter och aldrig riktigt känner att hon fått komma in i just det kulturella finrummet. I synnerhet inte det svenska. 

Detta trots att hennes publik är supernöjda med både hennes böcker och serier. 

Inte långt efter kom ett nytt inlägg där Camilla poängterar att hon inte beklagar sig utan snarare konstaterar det hela.

"Att jag aldrig kommer bli insläppt i finkulturella rummen är enbart ett torrt konstaterande från min sida. Ingen beklagan, ingen bitterhet. Har genom alla år alltid sagt att jag föredrar läsarnas kärlek framför finkulturell kredd. Läsarnas uppskattning är i min värld det finaste man kan ha som författare. För övrigt - VILL man verkligen hänga i de finkulturella rummen? Varför? Verkar mer skitnödigt än roligt", skriver hon.

Stina Wolter stöttar Camilla Läckberg

Snabbt fick inlägget över 300 kommentarer från följare som lyfter Camilla Läckberg till skyarna. Bland annat kom en kommentar från Stina Wolter. 
Stina Wolter stöttar Camilla Läckberg. Bildkälla: Instagram

Så fint!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!