Är Anna Brolin och Tomas Brolin syskon?
Är Anna Brolin och Tomas Brolin syskon? - Foto: Stella Pictures

Är TV4-profilen Anna Brolin syster till Tomas Brolin?

Anna Brolin är programledare för fyrans tittarfavoriter Farmen och Efter Fem. Men vad vet du egentligen om henne? Här är allt du vill veta om den folkkära TV4-profilen.


Anna Brolin började som sportjournalist, men har sedan sadlat om till att vara programledare för några av TV4:s populäraste program som Bigest Looser, Farmen och Efter fem. 

Nyheter24 har samlat det som googlas mest om programledaren.

Anna Brolin längd – hur lång är hon? 

Anna Brolins längd är inte officiell, men Nyheter24 erfar att programledaren är runt 170 centimeter. 

Frågan Anna Brolin får dagligen av sina följare: "Många som vill veta..."

Anna Brolin Tomas Brolin – är de släkt? 

Svaret på den frågan är tyvärr nej. Men i en intervju med Expressen har Anna Brolin berättat att den vanligaste missuppfattningen om henne är just det att hon är släkt med Tomas Brolin. 

– Det är på grund av efternamnet och jag har dragit nytta av det. När pappa tog med oss in på en fotbollsmatch i Rom i mitten på 90-talet sa han att vi var släkt. Då fick vi komma in gratis på Olympiastadion och se Lazio spela mot Juventus. Efter matchen fick vi skjuts till flygplatsen. När jag berättade för Tomas Brolin skrattade han bara, sa hon då.

Anna Brolin Instagram

Anna Brolin har Instagram och där heter hon inget mindre än @annabrolin.

Anna Brolin Jesper Rodhborn 

Anna Brolin var gift med med sex år äldre Jesper Rohdborn i nio år, men paret skilde sig i april 2022, mer om det senare i denna text. 

Paret träffades i slutet av 2011, och förlovade sig i Kroatien ett år senare. Den 15 juni 2013 gifte sig Anna Brolin och Jesper Rodhborn i Djupvik på Gotland.

– 150 superhärliga vänner och familj på plats i gassande sol i Djupvik. Det mäktigaste jag varit med om. Otroligt känslosamt. Känner mig som världens lyckligaste tjej, sa Anna Brolin till Aftonbladet efter bröllopet.

Anna Brolin och Jesper Rodhborn med barnen Elton och Lionel. Foto Stella Pictures

Anna Brolin skild 

Men i april 2022 gick Anna Brolin och Jesper Rodhborn alltså ut med sin skilsmässa i ett gemensamt inlägg på Instagram där paret skrev: 

"Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner. Eftersom barnen är det i särklass viktigaste för oss så kommer detta inte kommenteras vidare och det hoppas vi kan respekteras. Anna och Jesper."

Här kan du läsa mer om Anna Brolin och Jesper Rodhborns skilsmässa. 

Anna Brolin TV4

Anna Brolin började jobba på TV4 våren 2008, och första uppdraget blev fotbolls-EM samma år. Hon fortsatte sedan att bevaka fotboll för kanalen under ett par år, innan programledaren började på Nyhetsmorgon 2011. 

2016 lämnade Anna Brolin sportens värld, och har sedan dess varit programledare för bland annat Biggest Loser, Farmen och Efter Fem.  

Anna Brolins stora chock efter kollegans kupp i direktsändning: "Oj oj oj"

Anna Brolin barn

Anna Brolin har två barn med exmaken Jesper Rohdborn, sönerna Lionel, 5 och Elton, 8. 

Anna Brolin gravid 

Anna Brolin har varit gravid, när hon väntade sönerna Lionel och Elton.

Anna Brolin bror

Anna Brolin har en bror som heter Carl Brolin, och han är känd fotomodell.  

Här kan du läsa fler artiklar om Anna Brolin.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!