Anna Brolin fick se en minst sagt annorlunda bild av sig själv i "Efter fem"
Anna Brolin fick se en minst sagt annorlunda bild av sig själv i "Efter fem" - Foto: Christine Olsson/TT & Johan Jeppsson/TT

Anna Brolins stora chock efter kollegans kupp – i direktsändningen: ”Oj oj oj..."

Det var i tisdagens "Efter fem" som Anna Brolin fick en smärre chock efter att ha fått se en manligare version av sig själv. Iförd skägg och buskiga ögonbryn visade kollegan hur hon kunde tänkas se ut som drag king.


Det var under tisdagens inslag av "Sverigesvepet", som är ett stående, dagligt inslag i TV4:s program ”Efter fem” som Anna Brolin fick sig en smärre chock när kollegan Henrik Alsterdal tagit hjälp av redaktionen för att ge Anna en aning manligare look.

Anna Brolin som drag king 

Inslaget handlar om drag kings, där kvinnor klär om sig till män, något som Jenny Wellander Bergman berättar om i inslaget. Hon berättar att hon dragit igång det allra första kollot för just drag kings. Något hon hoppas ska hjälpa dem att ta mer plats. 

– Det är svårt att ta sig in i en mansdominerad bransch, om jag ska dra det kortet. Jag tror inte att folk vet om att vi finns, men vi hoppas på ändring nu säger. 

Då flikar Henrik in. 

– Vi har ju vår programledare här i studion, Anna Brolin. För dagen klädd som kvinna. Om du skulle göra om henne till drag king, hur hade det sett ut då?

Jenny Wellander Bergman berättar då hur hon skulle styla Anna i skägg och buskiga ögonbryn, vilket får den erfarne programledaren att stanna upp då hon inte verkar vara förberedd på bilden hon får ta del av på sig själv iförd skägg och buskiga ögonbryn. Det visar sig nämligen vara så att Henrik Alsterdal tagit hjälp av redaktionen för att skapa en lite annorlunda bild på den erfarne programledaren. 

– Alltså gud. Oj oj oj. Jag är lite chockad måste jag säga att jag är. Är det där jag som drag king alltså? Oj oj oj. Jag känner för att säga ”tjena brorsan”, utbrister Anna Brolin i direktsändningen.

Anna Brolin i en annorlunda look. Foto: Skärmavbild TV4
Foto: Skärmavbild TV4
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!