Nathalie Missaoui går under artistnamnet Cleo.
Nathalie Missaoui går under artistnamnet Cleo. - Foto: TV4

Därför känner du igen Nathalie i "Drömkåkar utomlands"

"Drömkåkar utomlands" har haft premiär i TV4 och kanske kände du igen Nathalie Missaoui som renoverar ett hus i Tunisien? Det är inte så konstigt.


På torsdagen hade "Drömkåkar utomlands" premiär i TV4. I programmet, som leds av "Nyhetsmorgon"-profilen Maria Forsblom, får tittarna följa hur ett gäng deltagare renoverar sina drömhus på sydligare breddgrader.

– Jag är så djupt imponerad över våra deltagare som vågar satsa stort. Eftersom de flesta har sitt liv här hemma i Sverige möter de oanade, frustrerande och svårlösta utmaningar när de samtidigt ska renovera i ett annat land, i en annan kultur och på ett annat språk, har Forsblom tidigare sagt i ett pressmeddelande, enligt TV4.

Allt om Maria Forsblom: Familj, make och syster

Nathalie Missaoui är med i "Drömkåkar utomlands"

I premiäravsnittet fick tittarna lära känna några av säsongens deltagare, däribland 36-åriga Nathalie Missaoui som ärvt ett hus i Tunisien som hon nu ska rusta upp. 

Tv-våren 2024 – Marko & Irma tillbaka

Nathalie Missaoui går under artistnamnet Cleo. Foto: Caisa Rasmussen/TT

Hiphopstjärnan Cleo renoverar drömhus i TV4

Nathalie Missaoui är artist under namnet Cleo

Och kanske tycker du att hennes namn, eller ansikte, känns bekant? Det finns en anledning till det. Precis som Missaoui nämner i en synk i det första avsnittet är hon musiker och artist. Men då går hon under artistnamnet Cleo

Allt om Cleo Missaoui: Familj, barn och relationen med Fricky

TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!