Cleo belönades med priset för årets hiphop på Grammisgalan tidigare i år. Nu ska hon renovera hus i TV4. Arkivbild.
Cleo belönades med priset för årets hiphop på Grammisgalan tidigare i år. Nu ska hon renovera hus i TV4. Arkivbild. - Foto: Jonas Ekströmer/TT

Hiphopstjärnan Cleo renoverar drömhus i TV4

Hiphopprofilen Cleo dyker upp i ett oväntat sammanhang i TV4 i vinter. Artisten ska renovera sin pappas hus i Tunisien i realityprogrammet "Drömhus – utomlands".


Programmet får premiär den 10 januari med Maria Forsblom som programledare. Tanken är att följa arbetet med att renovera fem olika hus runt om i världen.

För Cleo handlar det om ett hus i Tunisien som hon ärvde efter sin pappa för över 30 år sedan. Men det blir en svår uppgift eftersom hus i den delen av Afrika där Sahara möter Medelhavet inte byggs på samma sätt eller med samma material som i Sverige, skriver TV4 i ett pressmeddelande. Serien kommer även att visa hur Cleo kombinerar husrenoverandet med "ett hektiskt liv som hiphopartist i Sverige".

Cleo fick priset för årets hiphop på Grammisgalan tidigare i år, för albumet "Missaoui", och belönades även med Musikförläggarnas pris för några veckor sedan. Cleo kom fram med hiphopkollektivet Random Bastards och skivdebuterade under eget namn 2007.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!