Love is blind-Oskar, vars fullständiga namn är Oskar Nordstrand, har varit med i tv förr.
Love is blind-Oskar, vars fullständiga namn är Oskar Nordstrand, har varit med i tv förr. - Foto: TV4 och Johan Paulin/Netflix

Ser Love is blind-Oskar bekant ut? Det här är varför

"Love is blind Sverige" har, med dunder och brak, tagit sig in på Netflix topplista. En av deltagarna i realityserien är Oskar Nordstrand och kanske tycker du att han ser lite bekant ut? Det finns en förklaring till det.


Det var den 12 januari som "Love is blind Sverige" hade premiär på Netflix och efter bara en dryg vecka har realityserien smugit sig in på streamingjättens globala topplista. 

Programledare för succéserien är Jessica Almenäs, men i fokus står förstås de singlar som i blindo ska dejta varandra i kapslar, för att sedan förlova sig och prova på att leva ihop innan de ska säga "ja" eller "nej" vid altaret. 

Love is blind Sverige 2024: Det heter paren på Instagram

Jessica Almenäs är programledare för Love is blind Sverige på Netflix. Foto: Rickard Aronsson/Netflix

Lönelista: Så mycket tjänar deltagarna i Love is blind Sverige 2024

Oskar Nordstrand är med i Love is blind Sverige 2024

Hittills har fem par bildats och i ett av dem ingår Oskar Nordstrand. Och kanske är det någonting som känns lite bekant med 32-åringen? Det beror sannolikt på att du sett honom förr.

Därför känner du igen Krisse-Ly Kuldkepp i Love is blind Sverige 2024

Love is blind-Oskar var med i Robinson

Oskar Nordstrand var med i "Robinson – Love Edition" år 2015. Foto: TV4

Nu kommenterar Love is blind-Rasmus ryktena om tatueringen

Love is blind-Oskar har nämligen varit med i tv förr. År 2015, när han var 23 år gammal, klev han in i TV4:s "Robinson – Love Edition". I en kommentar till Aftonbladet skriver han så här om sin medverkan i programmet:

"Robinson’ var verkligen länge sen nu. Det programmet sökte jag faktiskt till, då det var det mest spännande jag visste att titta på som liten. Där var det framförallt överlevnadsäventyret som lockade. Klart jag hoppades på kärleken även där, men var otroligt skeptisk till konceptet med tanke på förhållandena man befinner sig i."

Så luras tittarna angående alkoholen i Love is blind Sverige 2024

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!