Filip Lamprecht
Filip Lamprecht och Linn Hegdal träffades i Let's Dance. - Foto: Stella Pictures

Otrohetsrykten runt Filip Lamprecht och Linn fick Peg att gå i terapi

Det var under förra veckan som Filip Lamprecht och Linn Hegdal gick ut med att de är ett par. Profilerna träffades i Let's Dance som de vann 2021.


Det var förra veckan som Filip Lamprecht valde att bekräfta det väldigt många misstänkt – att han och Linn Hegdal är ett par. 

Profilerna kammade hem vinsten av Let's Dance 2021. Under tävlingens gång var båda profilerna i relationer. Filip med Peg Parnevik och Linn med Jacob Persson

Han är Filip Lamprechts pappa – och dessa kändiskvinnor är hans ex

Under dansperioden var det många följare som intensivt skrev till Peg Parnevik att han passade bättre ihop med Linn än med Peg. Det hela fick Peg att må väldigt väldigt dåligt, trots att hon försökte att inte ta åt sig. 

Filip Lamprecht och Linn Hegdal blev ett par

I sin och systern Pennys podcast "Pillowtalk" berättade hon att det hela fick henne att börja gå i terapi. 

– Jag tycker inte om Let's dance. Hela cirkusen och även produktionen har skämtat på min bekostnad. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår. Mitt självförtroende, psykisk hälsa och mitt mående. Jag går i terapi igen, sa Peg Parnevik i podcasten.

– Det har påverkat min relation, jag och Filip är tillsammans men vi går i terapi separat och parterapi bara för att försöka hantera det här. Alla skämtar ju om att det är skilsmässoprogrammet, sa hon då. 

Peg Parnevik i Allsång på Skansen. Bildkälla: Stella Pictures

Ett par månader efter Let's Dance kom det fram att Peg och Filip gått skilda vägar och senare gjorde även Linn och Jacob slut. 

Linn och Filips relation bekräftade han med en bild under fredagen 26/1 2024. Då avslöjade han även att de varit tillsammans i cirka ett år. 

I kommentarsfältet haglar kärleksfulla kommentarer från nära och kära som gratulerar paret till kärleken. 

Peg är också i en ny relation. Pojkvännen heter Sebastian de la Vega och paret verkar även dom störtkära.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!