Sandra Öder
Sandra Öder var med i Farmen 2023. - Foto: TV4

Farmen-Sandra delar med sig av genialiskt barnvagnstips

Sandra Öder var en av deltagarna i Farmen 2023. Inte långt efter sin medverkan träffade hon sin livs kärlek, blev gravid och är nu mamma till en liten dotter.


Farmen 2023 skulle komma att bli en väldigt omskriven säsong. 

Redan från första avsnitt engagerade säsongen tittarna ute i stugorna till max. Programmets första vecka inleddes med att Viktor Bergström och Julia Joelsson Boänges sov tillsammans ute i ladan. Andra deltagare påpekade att de hört en del pussandes där inne. Någon vecka senare var Viktor med och spelade ut Julia vilket många tittare ansåg var fel då han spelade på att Julia hade känslor för honom. 

Farmengänget 2023. Bildkälla: TV4

Viktors tjejtjusartåg fortsatte säsongen igenom och senare i säsongen spreds ett otrohetsrykte på gården som gällde Andreas Gauffin och Karin Kollberg. Det hela slutade med att deltagarna lämnade gården. Detta bidrog även till att de inte fick komma på finalen.

Någon annan som var med och engagera var Sandra Öder. Träningsprofilen Sandra höll sig kvar länge men halkade tillsist på målsnöret veckan innan finalen. 

Men under sin tid i programmet samlade hon på sig hela 12 700 följare som än idag troget följer hennes vardag på Instagram. 

Någonting de fått följa med på är att Sandra strax efter sin medverkan hittade kärleken i Linus Dahlby. Inte långt senare blev hon gravid och idag har de dottern Livia.

Titt som tätt uppdaterar Sandra sina följare från vardagen som mamma. Hon har även frågestunder där folk får fråga henne om det nya livet. 

Och nyligen bjöd hon på någonting tämligen unikt. Nämligen en nödlösning för mammor som hamnar på snöiga vägar med sina barnvagnar. 

Sandra Öders barnvagnstrick 

Sandras dagliga promenad leder henne nämligen titt som tätt in på snöiga underlag där det blivit svårt för henne att få fram barnvagnen. 

Sandra Öders tips. Bildkälla: sandraoder/Instagram

En dag gjorde hon valet att sätta fast en skida under framhjulen och vips så gled barnvagnen enkelt och lätt fram på vägarna. 

– Nu ni, nu är det ingenting som kan stoppa denna mamma ifrån att ta sig fram, skrattade hon på sin story. 

Toppentips!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!