Här är allt du behöver veta om Anna Mannheimer.
Här är allt du behöver veta om Anna Mannheimer. - Foto: FameFlynet Sweden Stella Pictures

Allt om Anna Mannheimer: Make, barn och tv-program

Anna Mannheimer är komiker, programledare och journalist. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 har sammanställt de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Mannheimer.


Anna Mannheimer ålder – hur gammal är hon?

Anna Mannheimer är född 5 juli 1963, vilket innebär att hon fyller 61 under sommaren 2024. 

Anna Mannheimer längd – hur lång är hon?

Det är många som undrar hur lång Anna Mannheimer är, men det är inte någonting som hon har gått ut med ännu.

Filmer och tv-program med Anna Mannheimer – vad har hon varit med i?

Anna Mannheimer har en lång karriär i nöjesbranschen bakom sig. Hon har exemelvis haft intervjuprogrammet "Anna på nya äventyr" under början av 2000-talet. Mannheimer medverkade även i humorprogrammet "Parasit-TV" under 2001, som drev om SVT:s program. 

Hon har också programlett frågesportsprogrammet "Popcorn" mellan åren 2003 och 2005. Mellan 2016-2019 var hon med i humorserien "Tror du att jag ljuger" på SVT. 

Listan är lång med andra ord! 

Har Anna Mannheimer make eller pojkvän?

Ja, Anna Mannheimer är gift med Peter Apelgren. Paret träffades genom att de jobbade med P3:s humorserie "Rally". På den tiden var Apelgren redan gift och det fanns inte tal om någon romans med Mannheimer. Anna Mannheimer har tidigare berättat för Expressen att det var Apelgren som blev intresserad av henne först.

- Jag var inte alls intresserad. Peter var mycket mer övertygad och han fick jobba som ett svin, sa Mannheimer då till Expressen

Efter att ha dejtat i två år gifte de sig 2001. Idag bor paret tillsammans i Göteborg. 

Så ofta ångrar Anna Mannheimer att hon gifte sig med Peter Apelgren

Vem är Anna Mannheimers make Peter Apelgren? 

Anna Mannheimers make Peter Apelgren är en komiker och konstnär. Han har bland annat medverkat i humorprogrammet "Rally" i P3, satt upp en julshow på Resturang Trädgårn i Göteborg och varit värd för Sommar i P1. 2011 vann han även tv-programmet "På spåret" tillsammans med Hélène Benno.

Sedan 2018 driver Apelgren podden "The Saltet Podcast", tillsammans med sin son William Apelgren, Rolle Anderson och Niklas Andersson

Peter Apelgren under sin medverkan i "På spåret" 2008. Foto: Stella Pictures

Har Anna Mannheimer barn?

Ja, Anna Mannheimer har dottern Olga tillsammans med sin make Peter Apelgren. Hon föddes 3 november 2001 och fyller alltså 23 år 2024. Paret kunde inte få egna barn och valde därför att adoptera dottern. 

Kända Big Brother-profilen var Hector Apelgrens flickvän

Är Anna Mannheimer mamma till Hector Apelgren?

Nej, Anna Mannheimer är inte Hector Apelgrens biologiska mamma, men hon är däremot hans styvmamma. Hector Apelgren är, likt Wilmer Apelgren, Peter Apelgrens barn från ett tidigare äktenskap

Har Anna Mannheimer podd?

Ja, Anna Mannheimer har en podd som heter "Fejden" tillsammans med styvsonen Hector Apelgren. Duon beskriver konceptet som en quizpodd på poddtoppen, där de utmanar varandra i tävlingar för att visa för lyssnarna vem som vet mest. Anna Mannheimer har tidigare haft podden "Skäringer & Mannheimer" tillammans med komikern Mia Skäringer, men poddparet gick skilda vägar 2021. 

Har Anna Mannheimer Instagram?

På Instagram heter Anna Mannheimer @mannheimeranna.

Allt om Hampus Nessvold – karriären, Skäringer och den hemliga flickvännen

Sigge Eklund: Jag har högre krav på kvinnor

TV
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Han är P2:s nya klassiska artist

De leder Grammisgalan

Ett av Sveriges vassaste humorpar leder årets Grammisgala. För Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl är samarbetet hemtamt, men sammanhanget helt nytt.

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47
Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

igår 15:13
Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...