Tittarna hade en hel del att säga efter fredagens "Carina Bergfeldt" i SVT.
Tittarna hade en hel del att säga efter fredagens "Carina Bergfeldt" i SVT. - Foto: Stella Pictures och Annika Berglund/Monkberry

Tittarnas kritik mot "Carina Bergfeldt" i SVT: "Usch"

Alla tittare var inte helt nöjda med fredagens "Carina Bergfeldt" i SVT.
"Vilket kacklande", skriver en person om programmet.


Ända sedan 2021 har Carina Bergfeldt lett talkshowen med samma namn på bästa sändningstid – klockan 21.00 på fredagar– i SVT1 och även denna säsong har succén varit ett faktum.

Vid flera tillfällen har programmets tittarsiffror nämligen varit och rört sig vid miljonstrecket. Under fredagen var det hela 846 000 människor som bänkade sig framför "Carina Bergfeldt", men alla var inte helt nöjda med vad de fick se.

Tv-toppen: Melodifestivalen 2024 sågs av flest

"Carina Bergfeldt" får klagomål: "Vilket kacklande"

I avsnittet i fråga var det bland andra tv-duon Filip Hammar och Fredrik Wikingsson och komikern tillika tv-profilen Anna Mannheimer som intog talkshow-soffan.

Och flera av de som tittade hade alltså ett och annat att säga om hur intervjuerna fortlöpte. Så här skrev några av dem när Carina Bergfeldt delade med sig av en bild på gästerna på Instagram

"Anna svamlar för mycket i mun på de andra."

"Det sämsta hittills, tjattrigt och pratande i munnen."

"De pratade i munnen på varandra!"

"Uruselt. Alla prata hela tiden så man hörde inte vad någon sa."

"Hu vad dåligt program! Alla pratar i mun på varandra! Ruskigt dåligt!!!!"

"Anna var så jobbig att höra på, annars bra som alltid."

"Hur kan man ta in tre personer samtidigt med svår mun diarré - Filip, Fredrik & Anna! Det värsta jag sett & hört på mycket länge!"

"Dela på Filip och Fredrik vid intervju; då kommer deras egna personligheter fram bättre. Nu blev det mycket prat i mun på varandra. Har hörselnedsättning och trots text hade jag svårt att hänga med i snacket."

"Vilket kacklande i mun på varandra. Inget sammanhang usch."


Foto: Skärmavbild/Instagram/cbergfeldt

Tittare går till försvar: "Varför inte byta kanal?"

Alla håller dock inte med. Vissa beskriver avsnittet som ett av de "bättre programmen", "trevligt" och "fint". Några tittare har dessutom reagerat på kritiken i sig. 

Så här skriver en av dem:

"Har läst alla negativa kommentarer och undrar: varför inte byta kanal eller gå och lägg er om ni tycker så illa om vissa gäster. Det är ju trots allt så, man kan inte älska alla människor. Carina har ju lyckats, precis som i alla sina program, få en blandning av gäster."

Foto: Skärmavbild/Instagram/cbergfeldt

Än så länge har Carina Bergfeldt själv inte svarat på kritiken. 

/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!