Marie Louise berättar vad hon ångrar mest i Hotell romantik.
Marie Louise berättar vad hon ångrar mest i Hotell romantik. - Foto: Privat/ Marie Louise Hommerberg Janne Danielsson/ SVT.

Marie Louise om vad hon ångrar i Hotell romantik: "Jag önskar att..."

Marie Louise, 69, är en av de starkaste karaktärerna i säsong två av Hotell romantik. För Nyheter24 avslöjar hon nu vad hon ångrar mest i programmet.


Marie Louise Hommerberg, 69, gjorde ett starkt intryck när hon dök upp i andra säsongen av SVT:s Hotell romantik. Nu avslöjar Marie Louise vad hon ångrar med den romantiska resan till Portugal i ett samtal med Nyheter24

Marie Louise om uppbrottet med Heikki i Hotell romantik: “Kväver mig”

Marie Louise om Hotell romantik: "Ingen semester"

När Nyheter24 pratar med Marie Louise berättar hon att Hotell romantik var en fantastisk upplevelse, men att det var hårt arbete. Innan resan hade hon sett fram emot att lära känna gänget ordentligt, men ibland fanns det inte tillräckligt med tid. 

– Det var saker som hände hela tiden, så det fanns inte så mycket tid till att sitta och prata med kvinnorna på det sätt som jag hade velat göra. Det var ingen semester, utan ett jobb, men ett roligt sådant, säger Marie Louise till Nyheter24. 

Marie Louise hade en tydlig bild av vad hon sökte efter i programmet. Hon var helt inställd på att mingla, och hon ville se till att vara ärlig, både mot sig själv och de andra. 

– Jag kände att jag ska välja den jag eventuellt träffar lika mycket som han väljer mig. Jag ska också mingla med de männen som är där. Det kändes viktigt att skaffa mig en uppfattning av alla. 

Marie Louise och Heikki under det första minglet i Hotell romantik. Foto: Skärmavbild/ SVT.

Sven-Erik om sexet i Hotell romantik: "För gamla för att bli gravida

"Jag ångrar att..."

Snabbt fick hon och Heikki Pohjolainen ögon för varandra i Hotell romantik, vilket ledde till att hon inte ansträngde sig lika mycket för att lära känna de andra männen. Efter att hon och Heikki bestämt att de skulle fortsätta som vänner hade hon inte hunnit lära känna resten. 

–  Jag ångrar att jag inte minglade mer första kvällen, det hade jag kunnat göra, säger Marie Louise och fortsätter:

– Men jag fattade ju tycke för Heikki då, så då var det kanske rätt just då. 

I efterhand är hon stolt över att hon vågade var ärlig med Heikki om att hon ville avsluta deras relation, eftersom det inte alltid varit enkelt att säga vad man tycker. 

– Jag är glad över att jag sa det jag sa. Jag önskar att jag skulle ha insett tidigare i mitt liv att alltid vara ärlig, men jag tycker att jag är modig.

Hotell romantik-Annika om relationen med Alf idag: “Lite tomt”

Sven-Erik svarar på kritiken i Hotell romantik: “Klart jag...”

Sven-Erik om sin drömkvinna: “Hon får gärna gilla...”

SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!