Här är Markos okända syster Mirka.
Här är Markos okända syster Mirka. - Foto: Christine Olsson/TT/TV4/Skärmavbild

Hon är Irma Lethosalos okända dotter

Irma Lethosalo blev känd över en natt med byggprogrammet "Marko och Irma". Men visste du att Irma har två till barn, men som inte är kända? Här får du se den okända dottern Mirka.


Marko "Markoolio" Lehtosalo och hans mamma Irma Lehtosalo tog hela svenska folket med storm med sitt byggprogram ”Marko & Irma”, som just nu har sin andra säsong på TV4.

Utöver medverkan i sitt eget byggprogram har Irma fått gästa talkhows och gjort en egen låt på Spotify som heter "Bävling". På Spotify har låten nästan 2,8 miljoner spelningar. 

Ordet bävling är en blandning av djuren grävling och bäver, som Irma i ett avsnitt av serien hade svårt se skillnad på, vilket födde ordet. 

Därför följde inte Irma Lehtosalo med på Markoolios storslagna födelsedagsfirande

Följ med i renoveringen av Irmas tomt

Marko köpte ett hus till sin mamma för första gången för tolv år sedan, så hon skulle få en ny sundare livsstil. Men med tiden blev huset, som var hennes allt, gammalt och gick inte att bo kvar i dess nuvarande skick.

Så i programmets första säsong får vi följa det omfattande renoveringsprojektet att bygga om och rusta upp huset och relationen mellan Marko och Irma i dag.

Allt om Markoolios familj och kärleksliv – efter skilsmässan: "Jag är för svår att leva med"

Marko har varit känd länge

Nu i den andra säsongen får vi följa Marko och Irma när de rustar upp tomten runt huset och hittar på andra galenskaper.

Marko har varit en känd profil mycket längre än Irma. Både genom sin musikkarriär men han har även medverkat i en rad olika tv-program. Men visste du att profilen har två syskon?

Markoolios feta miljonlön – så mycket tjänar tv-stjärnan

Hon är Irmas okända dotter

Irma har tre barn, var av två är mer hemliga och inte kända som sin bror. En dotter som heter Mirka och en son som heter Mikko. Båda är syskon till Marko men lever ett vanligt liv utan kändisskap.

Men i veckans avsnitt av Marko och Irma så får man faktiskt en skymt av systern Mirka.

Hon kommer nämligen och hälsar på mamma Irma i hennes nya hus och hjälper till att inviga den nybyggda poolen som Irma fått på sin tomt.

Marko och Mirka. Foto: TV4/Skärmavbild

Markoolio och Irma Lehtosalos ärliga ord om bråken: “Ryker ihop” 

/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!