Kerstin avslöjar vad hon ångrar i Hotell romantik.
Kerstin avslöjar vad hon ångrar i Hotell romantik. - Foto: Skärmavbild/SVT.

Det ångrar Kerstin i Hotell Romantik: "Mitt eget fel"

Kerstin var inte rädd för att bjuda på sig själv i Hotell romantik, men finns det någonting hon ångrar? Nyheter24 har pratat med Kerstin, som avslöjar vad hon hade velat göra annorlunda.


Kerstin Stålhammar, 86, syns i i Hotell romantiks andra säsong. Under säsongen har hon blivit en av programmets starkaste karaktärer, med sin sprudlande personlighet och äventyrslust. Trots en mestadels positiv upplevelse, finns det faktiskt saker som Kerstin ångrar i dag. 

Nyheter24 har pratat med Kerstin, som avslöjar vad hon skulle vilja ta tillbaka. 

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Kerstin om Hotell romantik: "Finns såna som jag"

Kerstin berättar att hon ljög om sin ålder för både produktionen och deltagarna i Hotell romantik, vilket Nyheter24 tidigare har rapporterat om. Trots att Kerstin sa att hon var 75, och inte 85, som hon egentligen var, kom sanningen fram under inspelningen. 

– Det var synd, men det var mitt eget fel, säger Kerstin till Nyheter24. 

Kerstin tror att hon hade haft mer tur med karlarna om det inte var för ålderskillnaden mellan henne och männen, eftersom hon menar att män sällan vill ha en äldre kvinna. Hade hon själv fått välja hade ingen vetat om hennes ålder. 

– Det är jag ute efter att visa, att åldern inte har någon betydelse. Jag vill visa att det finns såna som jag kvar, som kan stå på benen och inte ha ont när man är 86 som jag är nu. 

Kerstin ljög om sin ålder för att komma med i Hotell romantik. Foto: Privat/Kerstin Stålhammar.

Kerstin i Hotell romantik om sin hemliga tatuering: "På låret"

Marie Louise om uppbrottet med Heikki i Hotell romantik: “Kväver mig”

"Hade velat vara mer..."

Avslöjandet om åldern är faktist inte det enda som Kerstin hade gjort annorlunda om hon hade deltagit i Hotell romantik igen. Hon hade också velat spendera mer tid med tjejerna, eftersom de vänskaper som hon formade i programmet i dag är viktiga för henne. 

– Jag vet inte var all tid försvann, kanske var jag i synk och pratade. Jag spenderade mycket tid i synken, men jag hade gärna varit lite mer med tjejerna, säger Kerstin och fortsätter:

– De är fantastiska. Vi träffas då och då inne i Stockholm på mat och någon drink och ventilerar oss.

Veckan i Portugal var rolig, men väldigt intensiv menar Karin. När hon exempelvis kom ner till poolen efter att ha spelat in en synk, upptäckte hon att hela gruppen var i poolen och lekte med en vattenmelon. Kerstin, som älskar aktiviteter, blev då besviken över att hon missade någonting så roligt. 

– Jag blev helt vansinnig då. Att vara med i poolen med den inoljade melonen hade varit roligt. Men gubbarna var så långa och jag är kort, så tanken försvann ganska fort. 

När Kerstin tänker tillbaka är Hotell romantik en väldigt positiv upplevelse, som hon hade kunnat tänka sig att göra om. 

– Då skulle jag vara ännu mer taggad, och umgås mer med tjejerna, säger Kerstin och skrattar. 

Kerstin önskar att hon hade fått vara med i poolleken. Foto: Skärmavbild/SVT.

Marie Louise om sexet efter att ha fyllt 69: "Vet vad jag vill ha"

Sven-Erik om sexet i Hotell romantik: "För gamla för att bli gravida"

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!