Hanna Danemyr
Hanna Danemyr hoppade av Robinson 2024. - Foto: TV4

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.


Robinson 2024 fortsätter att leverera till max. 

Under söndagens avsnitt ställdes gränsländarna mot några av deltagarna i lag nord för att kämpa sig in i Robinson. En som var fast besluten om att slå sig ut från Gränslandet var Alexander Strandberg. 

– Jag kommer att vinna i dag. Mina grabbar kommer att sitta och titta på det här hemma så det finns inte en chans att jag kommer att förlora, sa han innan duellerna skulle sätta igång. 

Men det hela slutade annorlunda. Lars Koefoed lyckades nämligen bättre än Alexander vilket slutade med att Lars vann.

Alexander förlorade mot Lars i Robinson 2024. Bildkälla: TV4

Fredrik Bolander och Charlotta Hedlund körde "läggmatcher" och Simone Sjöström förlorade sin duell även hon. Detta gjorde att detta gäng fick bege sig till Gränslandet.

– Jag skulle ljuga om jag inte sa att jag är grymt besviken.... jag ville in och kämpa i Robinson men nu åkte man ut. Jag trodde inte det skulle bli på det här sättet, sa han då. 

Men det Alexander inte visste var att deltagarna som nämnt ovan åter skulle få bege sig till Gränslandet. 

Samtidigt som att många slåss med näbbar och klor för att hålla sig kvar i Robinson är det varje år flera stycken som väljer att lämna frivilligt. En av dom i år blev Hanna Danemyr.

Därför lämnade Hanna Danemyr

Under måndagens avsnitt var det många tittare som fick sig en chock när flygvärdinnan Hanna Danemyr, 44, packade sina väskor och åkte hem från Robinson. 

Hanna valde att lämna Robinson 2024. Bildkälla: TV4

– Jag är helt bestämd. Det är inte så mycket att jag tänkte gud vad jag vill hem... utan mer att jag är klar. Jag vill inte vara kvar, sa hon i synk. 

I en intervju med HÄNT berättar hon dock någonting helt annat. Det var hälsan som satte stop.

– Vi hade ju en sjuksköterska som kom till vårt läger varje morgon och kväll och kollade till oss. Hon sa hela tiden att jag hade alldeles för lågt blodtryck och pulsen är för låg, jag hade ju skrämmande låga värden, berättade hon och fortsatte. 

– Jag har varit och tagit massa blodprover och haft jättemånga avvikande värden, ämnesomsättningen hade dåliga värden och levern var påverkad. Det var kroppen som la av, berättade hon 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!