Några av killarna i Bachelorette 2024.
Några av killarna i Bachelorette 2024. - Foto: Nyheter24 och Skärmavbild/TV4/Bachelorette

Bachelorette-Sonjas känga till killarna: “Lite respekt”

Sonja Livbom axlar rollen som årets Bachelorette och säsongen har hittills bjudit på en hel del dramatik. I en intervju med Nyheter24 ställer hon sig kritisk till vissa av killarnas beteende.
– Jag är helt utslagen och socialt trött, och sen hamnar de här grejerna i mitt knä, säger Sonja.


Sonja Livbom, 28, är 2024 års Bachelorette och det dröjde inte länge innan hon hade vunnit hela svenska folkets hjärtan. Under våren 2024 söker hon kärleken i TV4:s dejtingprogram, och det har nu gått ungefär ett år sedan det spelades i Mexiko. 

MISSA INTE: Allt om Sonja Livbom: Familj, syskon och Bachelorette 2024

Sonja Livbom är årets Bachelorette 2024 

Programmet har hittills bjudit på fartfyllda dejter, några kyssar och en hel del dramatik killarna sinsemellan. Under 2024 års säsong av Bachelorette har flera av killarnas beteende skapat stor diskussion på sociala medier, och de har inte alltid kommit överens. 

I en intervju med Nyheter24 fick Sonja frågan om vad hon har för “icks” på killar, och berättar då att det har att göra med något hon upplevde under inspelningen. 

– "Icksen" är verkligen personlighetsmässiga, och vi har sett några "icks" (i programmet reds anm). Det som jag också verkligen vill poängtera är att jag inte tycker illa om någon av de här killarna. Men mycket av det jag känner är "icks" är att det var väldigt lite respekt för min resa. Det var mycket så här: “Jag ville dit för det här. Jag tänkte det här. Jag gjorde det här och det här.” Och det är helt förståeligt. Jag backar det. 

Sonja, 28, är årets Bachelorette. Foto: TV4/Bachelorette

Sonja förklarar att hon brukade prata med killarna om just detta när hon kom in i huset, innan rosceremonierna och minglen. 

– Jag poängterade där och då att det här är inte bara min resa. Det är er resa också. Och det enda jag önskar är att vi gör det med kärlek och respekt från början till slut.

LÄS MER: Bachelorette-Sonja om relationen till killarna i dag

Killarna fick in ett mystiskt paket. Foto: TV4/Bachelorette

Bachelorette-Sonja: "Var är er respekt?"

Deltagaren Joel valde tidigt i säsongen att lämna frivilligt då han var kär i en tjej hemma i Sverige, något som Sonja tar upp som exempel på ämnet. 

– Att han väljer att lämna för att han är kär i en annan tjej är så fint, och det är så förståeligt. Jag är så glad för att han hamnade där i förståelse. Problematiken var att min känsla var att du har lurat mig i två veckor. Du har inte talat sanning från första början. Oavsett om du inte var kär i en tjej eller inte så har du någon på andra sidan.

– Och det var lite där som jag hamnade i alla de här lite knasiga situationer med killarna. Var är er respekt? Jag sitter här, jag går på dejt tre gånger om dagen, spelar in tio timmar om dagen. Ni sitter vid en pool och solar. Jag är helt utslagen och så socialt trött, och sen så hamnar de här grejerna i mitt knä. 

– Men jag vill också säga att jag förstår killarna, och att de inte får lämna huset. Jag har full respekt för att man klättrar på väggarna och tar beslut som man kanske annars, i en annan känsla, inte hade gjort. 

MISSA INTE: 

Bachelorette-Sonja avslöjar bortklippta scenerna: “Jobbigt"

Kritik mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Ta ansvar”

Lämnar Bachelorette – hade samlag två gånger på flyget hem

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev