Torsdag 23 Sep
Stockholm

Höglunds återkomst i Förkväll osäker

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Efter Elisabet Höglunds kritik av Förkväll tvingades hon till timeout. Hennes comeback i programmet ser nu osäker ut.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Elisabet Höglund fick - efter att hon tvingades hoppa av TV4:s Förkväll - ett löfte om att få komma tillbaka. I flera veckor har hon jobbat med att göra förinspelade reportageinslag och intervjuer. Men med magert resultat.

- Jag har inte gjort några intervjuer än, det är svårt att få folk att ställa upp. Så att jag ska fortsätta jobba för Förkväll ser ut att falla sönder. Jag vet inte alls hur det blir och det ser mörkt ut, säger hon enligt Expressen.

Ebba Adielsson, exekutiv producent för programmet, säger att det inte finns någon deadline för när Höglunds reportage ska vara klara.

- Men de här intervjuerna måste ju ske innan säsongen är slut, helst redan under mars– april. Vi har närmat oss flera personer som haft svårt att få till det med den begränsade tiden, säger hon till Expressen.

Carolina Gynning som tagit över efter Höglund ersätts i veckan av Agneta Sjödin.

- Ja, de frågade om jag kunde hoppa in när Carolina Gynning har semester. Det ska bli riktigt roligt, säger hon till Aftonbladet.

Sjödin sågs senast som programledare i Let's Dance 2007 och ser nu fram emot sitt inhopp i kvällens Förkväll.

Under pausen från teverutan har Agneta fokuserat på sitt skrivande och hittils kommit ut med tre böcker. Men hon hoppas på att i framtiden kunna kombinera sitt författande med tevejobb.

- Jag har två teveprojekt på gång just nu. Om de går i lås kommer jag att bli väldigt lycklig. Men det är för tidigt att säga än vad det blir för något, säger hon till Aftonbladet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela