Fredag 24 Sep
Stockholm

Basshunter dumförklarar Rodney: Inte så jävla klyftig

Nu kliver en riktig stjärna in i huset för att skriva en låt tillsammans med deltagarna - och för att festa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under måndagen går Basshunter, eller Jonas Altberg som han egentligen heter, in i Big Brother-huset. Och han har inga skrupler när det gäller att ragga:

– Jag älskar att hångla, det är jättemysigt. Allt är spontant. Om det nu skulle bli superfest och om tillfället ges, säger han till Aftonbladet.

26-åringen kommer att gästa huset i några dagar för att producera en Big Brother-låt med deltagarna. Låten kommer även vara med på Basshunters nya platta.

– De har verkligen hittat en skara roliga karaktärer. Psykologerna har kunnat se att ”här kan det bli en konflikt”. Det kan bli något riktigt roligt av låten. Efter att jag valt ut vilka som ska sjunga ska jag säga ”drick lite bira så sätter vi oss och skriver”, säger han till Aftonbladet.

Men det finns en person i huset som Basshunter redan har fått bestämda åsikter om - Rodney da Silva. Och han är inte ensam om det. Efter hans Hitler-hälsning i förra veckan har skarp kritik riktats mot Rodney.

– Stackarn är inte så jävla klyftig. Som man bäddar får man ligga om man inte kan skilja på vad som är rätt och fel och helt absurt. Det är en förolämpning mot en hel folkgrupp. Det gamla talesättet ”tänka först, handla sen” borde slå till där. Men alla är ju inte så, tillägger Basshunter för Aftonbladet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela