Tyra hoppade av efter magplasket

Den berryktade scenen när Tyra Sjöstedt hoppar magplask från tre meters höjd är här - i kväll sänds den på Kanal 5.


I Sommarspelen får vi i kväll se bloggaren Tyra Sjöstedt utföra den ökända genren CSI-hopp. Kvällens gren går mer eller mindre ut på att hon måste kasta sig rakt ut mot ett stundande magplask.

– Vad är hon rädd för egentligen? undrar kommentatorn Felix Herngren.

– Hon är rädd för botoxläppen, ska hon offra läppen på den här? svarar medtävlande Peter Wahlbeck hånfullt.

I Sommarspelen tävlar ett gäng kändisar mot varandra i utmaningar som ännu inte riktigt blivit OS-grenar - till exempel genom att springa 100 meter med grodfötter.

"Helt idiotisk"

Grenen fick Tyra Sjöstedt att hoppa av från tävlingen.

– För mig så var den sista grenen helt idiotisk och oförklarlig. Jag älskar att tävla, men när det inte känns som en tävling längre utan som att man är ett boskap och ska göra vad som helst - då tycker inte jag att det är kul längre och då hoppar jag av, har hon tidigare skrivit i sin blogg.

Om Tyra klarar sig levande från det otäcka hoppet får ni se i kväll på Kanal 5 klockan 20:00.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

1 timme sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

1 timme sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

2 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

2 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

2 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

3 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.